Pán času: Premiéra nové řady už je za rohem, koukněte na upoutávky

Pán času: Premiéra nové řady už je za rohem, koukněte na upoutávky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
První epizoda má být pro seriál údajně zatím tou nejvelkolepější, podobná spíš filmovému akčnímu thrilleru.

Na blížící se Nový rok odvysílá BBC premiérovou první epizodu nové řady seriálu Pán času (Doctor Who). V očekávané dvanácté sérii se coby v roli třináctého Doktora vrací herečka Jodie Whittaker. A podle showrunnera seriálu Chrise Chibnalla se mají diváci na co těšit hned v nadcházející prvním dílu, který je nazvaný Spyfall.

„První epizoda je pravděpodobně největší epizoda Pána času, kterou jsme kdy udělali, nebo jak si představuji, největší jakou kdy kdo udělal. Je tam hodně kaskadérských kousků a lokací, jde o globální akční thriller,“ řekl serveru Deadline Chibnall. Příběh prvního dílu se má točit okolo toho, jak bude Doktorka pomáhat britské tajné službě, která se dostala pod útok mimozemšťanů. Scénář napsal Chibnall, režíroval Jamie Magnus Stone. Coby hosté se v epizodě objeví komici Stephen Fry a Lenny Henry.

Chibnall se také vyjádřil k tomu, zda podle něj diváci očekávají další díly Pána času. „Myslím si, že ano,“ řekl. „Pán času má něco, co jiné seriály nemají, a to, že se vydáváme každý týden někam jinam. Každý týden jsme v novém světě, v nové lokaci, máme nové hostující herce, nové obsazení hostů, máme nové monstra, hrozby a nový příběh. Neuvěřitelná věc je vůbec to, že už je Pán času takhle postavený. Naší povinností je zajistit, že produkční standardy jsou uspokojivé,“ dodal dál.

Níže si před samotnou premiérou nové sérii Pána času můžete ještě pustit jeden ze zveřejněných trailerů a preview video. Dále přikládáme ukázky z prvního dílu Spyfall, z kterého pak najdete v galerii fotky k prohlédnutí následované fotografiemi z předchozí jedenácté série.

Zdroj: Deadline, foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

doc. | 31.12.2019 13:38
Heh, chinbal vypráva čo všetko majú, ale zabudol na podstatnú vec a tou je, že nemajú doktora, len nejakú slepicu, čo by mohla hrať akurát tak jeho spoločnicu, ale toto nieje doctor who.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest