Star Wars: Klonové války - Dlouho očekávaná 7. řada oznámila datum premiéry

Star Wars: Klonové války - Dlouho očekávaná 7. řada oznámila datum premiéry | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 11 obrázků
Finální řada začne poměrně brzy a to na Disney+.

Animovaný seriál Star Wars: Klonové války to má trošku složitější. Prvních pět řad běželo v letech 2008 až 2013 na stanici Cartoon Network, šestá řada byla uvolněna v roce 2014 na Netflixu a v roce 2018 pak bylo oznámeno, že bude i sedmá (a současně poslední), ta ale bude očekávatelně dostupná na streamovací službě Disney+.

To, že bude další řada vyvolalo velké nadšení, ale Disney fandy dlouho napínal, pokud jde o datum premiéry. Je to tady, konečně bylo oznámeno a nebudeme muset čekat příliš dlouho. Sedmá řada odstartuje už 17. 2. 2020.

Obsahovat bude 12 epizod, což je nejméně ze všech řad (první až pátá měly přes 20 epizod, šestá měla 13 dílů), ale i to je dost, aby tvůrci měli šanci uzavřít příběhové linky oblíbených postav. V minulosti se šéf Lucasfilm Animation Dave Filoni nechal slyšet:

"Každá šance poskládat dohromady finální střípky příběhu je pro vypravěče smysluplná. Jsem šťastný za příležitost uzavřít tuto část Klonových válek. Kromě toho si díky [natáčení další řady] vzpomenu na lidi, se kterými jsem v minulých letech pracoval. Také to ještě víc posílilo to, co jsem se naučil od George [Lucase]. Připomíná mi to důležité aspekty, které se týkají Star Wars. Je to tedy příjemné hned z několika důvodů a myslím si, že i štáb, který v minulosti pracoval na Klonových válkách, to cítí stejně."

Zdroj: Star Wars News Net, CS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest