Pán prstenů: Chystaný seriál si představitele hrdiny našel ve Hře o trůny

Pán prstenů: Chystaný seriál si představitele hrdiny našel ve Hře o trůny | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit další 3 obrázky
Našla se náhrada za Willa Poultera do role mladého hrdiny, který nás zavede do Tolkienova Druhého věku, historické doby dlouho před událostmi Hobita.

V prosinci seriálová verze Pána prstenů přišla o Willa Poultera, který měl ztvárnit jednu z klíčových rolí. Vycházející hvězda musela z projektu vycouvat kvůli konfliktu v diáři. Teď se dozvídáme, kdo by Willa měl nahradit. Produkce si vyhlédla sedmadvacetiletého Roberta Aramaya. Aramayo je momentálně určitě méně známý než Poulter, jeho dosud asi nejpamětihodnější rolí byl mladý Ned Stark, kterého si herec zahrál ve flashbackových scénách seriálové Hry o trůny. Mimo to se krátce objevil v thrilleru Noční zvířata a uvidíme jej v chystaném The King‘s Manovi: První misi. V Pánovi prstenů tedy dostane příležitost se zapsat do širšího diváckého povědomí.

Víme, že v Pánovi prstenů má hrát mladého hrdinu jménem Beldor. To podle všeho není postava, kterou by vymyslel přímo J.R.R. Tolkien, autor literárních příběhů ze Středozemě, kterými se chystaný seriál inspiruje. V knihách se objevil Baldor, ten však žil v době zvané Třetí věk, zatímco seriál bude zasazený do Druhého věku.

Seriál by se měl zaměřit na dosud filmařsky nezpracované příběhy z dávné minulosti Středozemě, z Tolkienových textů se zřejmě bude vycházet jen volně. Sérii připravuje společnost Amazon pro svoji streamovací platformu Prime. Za práva zaplatila obřích 250 milionů dolarů a také vlastní seriál má být extrémně nákladný. Hovoří se o pěti sezonách, v současnosti jsou v přípravě dvě. Točit se bude na Novém zélandu. Showrunnery jsou JD Payne a Patrick McKay, úzce spolupracuje Bryan Cogman. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2021.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

bSaR | 08.01.2020 11:36
Ale ale, mladej Boromir :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest