BH 90210: Proč stanice Fox nedala seriálu šanci pro druhou řadu

BH 90210: Proč stanice Fox nedala seriálu šanci pro druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nebylo to údajně z důvodu sledovanosti.

V létě minulého roku se vrátila partička herců z kultovního projektu Beverly Hills 902010 a to v seriálu BH90210, který ale nebyl tím, co spousta lidí čekala. Nesledovali jsme další osudy postav z původní verze, ale příběh se zaměřil na samotné herce, kteří se připravovali na natáčení rebootu. 

Beverly Hills 90210: Upoutávka na "oživený" seriál hraje na nostalgickou notu
 

BH90210 tak bylo plné metavtípků a utahování si ze života skutečných herců ze seriálu. Podle novinářů to nebyl špatný nápad, ale ne všichni diváci byli nadšení a tak sledovanost nebyla zrovna astronomická. Začala sice na cca 3,9 milionu, ale finále šestidílné řady sledovaly už jen necelé dva miliony lidí. 

Přišla tak nepřekvapivá zpráva, a to, že další řada nebude. Nicméně, jak se zdá, prvotní příčinou nebyla sledovanost, ale něco jiného. Alespoň to tvrdí prezident oddělení zábavy společnosti Fox Michael Thorn:

"Vždy jsme si to představovali jako jednorázovou událost... Takže jsme měli pocit, že jednorázová krátká událost, kdy zjistíte, co dělají tihle herci, které milujete a natočení něčeho, co bylo výrazně odlišné [od původní série], bylo skvělým způsobem, jak uctít odkaz původního seriálu."

Je tu samozřejmě otázka, zda nejde jen o "mlžení", které má zakrýt neuspokojivou sledovanost, ale těžko očekávat, že by to Fox přiznal. Je sice pravda, že před premiérou nebylo řečeno, že by byly v plánu další řady, ale někteří herci ze seriálu prozradili, že tu ta možnost rozhodně je. Fox má ale očividně jiný názor.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest