Zámek a klíč: Upoutávka na adaptaci hororového fantasy komiksu je tu

Zámek a klíč: Upoutávka na adaptaci hororového fantasy komiksu je tu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Koukněte na trailer a úvodní scénu tajuplné novinky od Netflixu.

Netflix na svět vypustil první trailer na svůj nový fantasy hororový seriál Zámek a klíč (Locke & Key). Budeme v něm sledovat tři sourozence, kteří se po vraždě svého otce nastěhují do rozlehlého domu svých předků. Tam zanedlouho začnou nacházet tajemné klíče, pomocí kterých mohou získat magické schopnosti. Pro sebe je chce ale také získat démon, kterému se bude muset trojice postavit.

V hlavních rolí sourozenců uvidíme mladé herce Connora Jessupa, Jacksona Roberta Scotta a Emilii Jones. Jejich matku ztvárnila Darby Stanchfield. Seriál je natočený na motivy populární komiksové předlohy. Jejími autory jsou Gabriel Rodriguez a Joe Hill, syn spisovatele Stephena Kinga. V minulosti došlo již na řadu pokusů o jejich zadaptování. Seriálovou podobu nejdřív plánovala stanice Fox, následně Universal zvažoval filmovou trilogii. Poté s plány na seriálovou adaptaci začala Hulu, odkud se projekt už dostal k Netflixu. Tam nyní došel ke zdárnému konci.

První desetidílná série Zámku a klíče vyjde na Netflixu 7. 2. Pod přiloženým trailerem a úvodní scénou najdete oficiální synopsi a následně galerii s fotkami, na kterých si můžete prohlédnout především zmiňované ústřední postavy.

Oficiální synopse: Příběh podle populárních grafických románů sleduje 3 sourozence, kteří se po vraždě svého otce přestěhují do domu svých předků. Tam najdou řadu kouzelných klíčů, které jim přináší nejrůznější superschopnosti.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 09.01.2020 22:21
Vypadá to úžasně.. Velký hype
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest