Chirurgové: Seriál opouští postava, která s ním byla od prvního dílu

Chirurgové: Seriál opouští postava, která s ním byla od prvního dílu | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit další 4 obrázky
Po šestnácti řadách se rozloučí herec, který byl v seriálu od jeho počátku.

Seriál Chirurgové začal v roce 2005 a stále běží. Ano, čtete správně, dočkal se už 16. řad a určitě bude i 17., která již byla schválena. 

Jde o nejdéle běžící lékařské drama vysílané v hlavním čase a je tak jasné, že obsazení se prostě a jednoduše v průběhu let mění, protože ne všichni herci jsou schopni a ochotni v nějakém projektu vydržet tak dlouho. 

Chirurgové poběží, dokud Ellen Pompeo bude hrát hlavní roli
 

V aktuální šestnácté řadě tak můžeme vídat čtyři herce, kteří hrají v Chirurzích od počátku a jedním z nich je i Justin Chambers (ztvárňuje Alexe Kareva). A právě v jeho případě bylo oznámeno, že seriál opouští:

"Nikdy není správný čas říct sbohem seriálu a postavám, které mě tak moc utvářely a to v průběhu posledních 15 let. Nicméně už nějakou dobu jsem doufal, že mé herecké role a kariérní rozhodnutí budou více rozmanité. A s tím, jak se blížím věku 50 let a mám štěstí mít neuvěřitelnou podporující ženu a pět skvělých dětí, nastal vhodný čas. S ohledem na odchod z Chirurgů chci poděkovat všem v rodině ABC, Shondě Rhimes (tvůrkyně seriálu, pozn. redakce), členům původního obsazení Ellen Pompeo, Chandře Wilson a Jamesi Pickensovi a zbytku neuvěřitelného obsazení a štábu, ať už akutálnímu nebo minulému a samozřejmě také fanouškům za tuhle výjimečnou jízdu."

Rozloučení doktora Kareva bylo překvapivě nedramatické. Nejdříve sice pomohl Meredith udržet si její lékařskou licenci, ale poté jsme se jakoby mimochodem dozvěděli, že se vrací domů, aby pomohl své matce. To je na poměry seriálu poměrně klidný odchod a samozřejmě to nechává otevřená vrátka pro hercům návrat, ale zatím není nic takového v plánu. 

Malou útěchou pro diváky může být to, že k obsazení 16. řady přibude nové jméno (byť ve vedlejší roli) a to Sarah Rafferty z Kravaťáků. Ta ztvární pacientku jménem Suzanne, která přijde kvůli rutinnímu vyšetření, ale ukáže se, že její problém je mnohem komplexnější a lékaři se kvůli němu pěkně zapotí. 

Sarah uvidíme v několika epizodách, kdy ta první bude k vidění 30. 1. 2020, tedy týden po návratu Chirurgů na obrazovku. Sarah si můžete prohlédnout na snímcích v galerii.

Zdroj: TVline, THR

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest