Jack Reacher: 1. řada se bude inspirovat románem, kde se Jack poprvé představil

Jack Reacher: 1. řada se bude inspirovat románem, kde se Jack poprvé představil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriál s populárním knižním hrdinou Lee Childa, kterého v minulosti ve filmu hrál Tom Cruise, připraví streamovací společnost Amazon.

Postava Jacka Reachera se podívala ze stránek románů dvakrát na filmové plátno, kde mu propůjčil tvář Tom Cruise. Další zastávkou pro hrdinu (ale už bez Tomovy účasti), který se objeví vždy tam, kde jsou problémy, bude televizní seriál od Amazonu. Nový představitel se bude hledat, ale tvůrci už vědí, z jaké knihy autora Lee Childa budou čerpat materiál pro první řadu. Bude to první Childovo dílo Killing Floor z roku 1997, kde si odkroutil debut i Jack Reacher. U nás vyšla pod názvem Jatka.

Jack Reacher dostane seriál a mohl by spojit síly s Jackem Ryanem
 

Příběh se odehrává ve městě Margrave v Georgii, při jehož návštěvě si Jack Reacher určitě nepředstavoval, že bude zatčen za vraždu. Jak postupně vycházejí najevo okolnosti svědčící o rozsáhlém zločinném spiknutí a zavražděných stále přibývá, je stále zřejmější, že si pachatelé v Jacku Reacherovi zvolili toho nepravého obětního beránka. Léta v armádě Reacherovi dala neocenitelné zkušenosti, které jako bývalý vojenský vyšetřoval naplno zúročí.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Petr | 16.01.2020 15:10
Doufám, že bude Reachera hrát konečně pořádný dvoumetrový bouchač ála Dolph Lundgren a ne zakrslík. Také by mohli scénaristé použít Aframeričana a tím projekt kompletně pohřbít, jako se jim to povedlo v Temné věži.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest