#impact: Gal Gadot produkuje dokumentární sérii pro National Geographic

#impact: Gal Gadot produkuje dokumentární sérii pro National Geographic | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Příběhy mladých žen z celého světa a jejich nezapomenutelných skutků přivede na svět představitelka nejpopulárnější světové superhrdinky.

National Geographic připravuje novou dokumentární sérii s názvem #impact, jež se zaměří na mladé ženy ze všech koutů světa, které musely překonat nástrahy a překážky života a provedly mnoho nezapomenutelných skutků a činů. Režie se ujme Vanessa Roth, která si zahrála menší roli ve Forrestu Gumpovi, jinak se převážně věnuje režii dokumentárních filmů, převážně právě o zajímavých ženách. Produkčně se na projektu bude podílet Gal Gadot, v dnešní době známá především jako superhrdinka Wonder Woman, která v mnoha ohledech ztělesňuje ženskou sílu.

Seven Worlds, One Planet: Nová dokumentární série s revolučním přístupem k natáčení
 

„Jsem hluboce poctěna, že mohu přinést do světa povědomí o těchto ženách, které jsou skutečnými hrdinkami mezi námi,“ nechala se slyšel herečka. „Partnerství s National Geographic zajístí, že se #impact dostane mezi širší publikum a k více divákům. Společně vytváříme skutečný ‚dopad‘ sdílením těchto neuvěřitelných příběhů, které posilní, pozvednou a inspirují ženy po celém světě.“

Produkovat budou také společnosti eOne, Pilot Wave Motion Pictures a RPC Films. Přípravy projektu odhalila ředitelka divize Nat Geo Global Television Network, Courteney Monroe:

„Nedovedu si představit lepšího partnera než Gal Gadot. Tento projekt se zaměří na nebojácné mladé ženy, které se rozhodnou nežít podle příležitostí, ale vytváří si vlastní příběhy. Musíme vyprávět tyhle silné příběhy o vytrvalosti a pružnosti. Díky možnosti vysílat je na našich digitálních a sociálních platformách máme jistotu, že se dostanou k více lidem.“

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest