Všechny moje lásky: Další trailer na seriálovou adaptaci "rozchodového" hitu

Všechny moje lásky: Další trailer na seriálovou adaptaci "rozchodového" hitu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Zoe Kravitz už brzy uvidíme jako Catwoman, ale ještě předtím se představí jako pohodová hrdinka blížící se romantické komedie.

Zoë Kravitz je v poslední době v kurzu. A zdá se, že se na tom v dohledné budoucnosti nic nezmění. Fandové se na ni mohou těšit v dlouho odkládané sólovce Batmana, kde ztvární femme fatale Selinu Kyle/Catwoman, ale ještě dříve ji uvidíme v seriálové adaptaci bestselleru Všechny moje lásky/High Fidelity

Všechny moje lásky: Známý rozchodový film dostal seriálovou verzi, koukněte na trailer
 

Desetidílný seriál streamovací platformy Hulu odstartuje 14. 2. tohoto roku a zápletka se zaměří na mladou ženu jménem Rob, která je posedlá žebříčky ve stylu TOP 5 a tak se rozhodne sestavit přehled pěti svých nejvíce památných rozchodů a vydat se za svými ex, se kterými si chce promluvit.

Zní to jako námět na lacinou hollywoodskou komedii, ale nový trailer ukazuje, že půjde o civilně zahranou podívanou, která se sice nebude vyhýbat dramatickým momentů, ale v tomto ohledu nebude přehnaně tlačit na pilu (nebo to tak alespoň zatím nevypadá). 

Humor funguje, obsazení je sympatické (což je zrovna u Zoë vcelku překvapení, obvykle ztvárňuje role spíše dumavých trošku zvláštních postav, ale očividně zvládá i komediální projekty), atmosféra uvolněná a příjemnému "feelingu" pomáhá i hudba. 

Zdá se, že Hulu chystá něco, co by mohlo potěšit romantické duše, které nemají zájem o laciné ždímání emocí, ale chtějí něco trošku originálnějšího.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest