Limitless: Chris Hemsworth se v novém dokumentu pokusí stát skutečným superhrdinou

Limitless: Chris Hemsworth se v novém dokumentu pokusí stát skutečným superhrdinou | Fandíme seriálům
Oblíbený herec bude průvodcem dokumentární série pro National Geographic, kde ze sebe ve jménu vědy nechal udělat pokusného králíka.

Chrise Hemswortha zná svět jako komiksového superhrdinu Thora. Jde o zatím nejvýraznější roli tohoto australského sympaťáka. A není tak asi divu, že Chris i ve svém další projektu zůstane u nadlidských schopností, ale tentokrát nepůjde o žádnou fantasy nebo sci-fi podívanou, ale o dokument. 

Nová dokumentární série Explorer: Kdo díly provede?
 

Konkrétně je řeč o sérii nazvanou Limitless , připravovanou pro National Geographic, ve které se tvůrci zaměří na lidský potenciál a to, zda mohou skutečně existovat nadpřirozené schopnosti. 

Průvodcem Limitless bude právě Chris Hemsworth, který se bude setkávat s různými vědci z rozmanitých oborů a společně se zaměří na otázky jako je to, jak prožít zdravější život, zamezit stárnutí nebo překonávat zdánlivě nepřekonatelné výzvy.

Chris bude cestovat po světě, diskutovat s odborníky například na biotechnologii a řešit to, zda je možné "odemnkout" v lidech nadpřirozené schopnosti, díky kterým by dosáhli lepšího a delšího života. A podle všeho se herec občas sám stane součástí některých experimentů.

Hemsworth se nechal slyšet:

"Stručně řečeno, nějakým způsobem jsem byl přesvědčen k tomu, abych ze sebe udělal lidského pokusného králíka a podstoupil sérii mentálních a fyzických výzev napříč celým světem a to ve jménu vědy. Doufáme, že ukážeme některé nové nápady a vědecké postupy, které se zaměřují na prodloužení délky života. Produkce začne co nevidět, držte mi palce."

O produkci se postarají Jane Root Darren Aronofsky a zatím není jasné, kdy se diváci dočkají. 

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest