Titans: Ve třetí řadě bude mít údajně velkou roli Barbara Gordon

Titans: Ve třetí řadě bude mít údajně velkou roli Barbara Gordon | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 31 obrázků
Fandové komiksů ji znají také jako Batgirl nebo Oracle.

Seriál Titans je jednou z nejlepších věcí, kterou nabídla (podle některých zdrojů ne až tak úspěšná) streamovací platforma DC Universe. Zatím za sebou máme dvě řady a vznikne také třetí.

Práce na seriálové adaptaci Teen Titans naplno začaly
 

Pokud jste viděli první dvě, tak víte, že v té druhé jsme se dočkali výrazného nárůstu počtu nových postav a samozřejmě další budou představeny i ve třetí. A server DiscussingFilm tvrdí, že by mezi nimi měla být i Barbara Gordon

Jak její jméno napovídá, jde o dceru policejního komisaře Jima Gordona a podobně jako Harley Quinn (byť v jejím případě to bylo výrazně později), i Barbara Gordon vznikla původně v jednom z předešlých televizních seriálů, aby se následně stala také nedílnou součástí komiksů.

Barbara Gordon zprvu působila jako hrdinka známá pod přezdívkou Batgirl a patřila k vůbec nejlepším bojovníkům v DC universu, ale poté, co ji v ikonickém komiksu Batman: The Killing Joke záporák Joker postřelil, byla upoutána na invalidní vozík. 

Ani tak to ale nevzdala a dál působila jako bojovnice proti zločinu, nicméně si zvolila nové jméno a to Oracle. Ovšem, jako Oracle už se nepohybuje v ulicích a nestíhá kriminálníky přímo, pracuje od obrazovky počítače, aby poskytovala nezbytné informace svým spojencům. 

Podle všeho se ve třetí řadě Titans (premiéra proběhne tento podzim) Barbara představí už jako Oracle, ne jako Batgirl a očekává se, že bude mít výraznou vedlejší roli, nepůjde jen o cameo. 

O třetí řadě se toho zatím příliš neví, ale věří se, že ústředním padouchem bude záporácká sestra Starfire jménem Blackfire, která se představila už ve druhé řadě.

Zdroj: DiscussingFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest