The Orville: Hulu seriál zachránilo kvůli loajalitě fandů

The Orville: Hulu seriál zachránilo kvůli loajalitě fandů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Viceprezident streamovací služby Hulu Craig Erwich vysvětlil, proč se rozhodla převzít záštitu nad prakticky zrušeným sci-fi seriálem.

Jak fandové sci-fi série The Orville určitě vědí, první dvě řady vysílala stanice Fox. Ale třetí bude nabídnuta skrze streamovací službu Hulu s tím, že sice obsahovat méně epizod a to 11, ovšem dobrou zprávou je, že budou zhruba o 10 minut delší. 

První dojmy: The Orville
 

A proč se vlastně seriál přesunul na Hulu? Samozřejmě určitou roli sehrálo to, že sledovanost klesla ze startovních více než 8 milionů lidí na cca 3 miliony lidí v případě finále druhé řady, což by asi obvykle vedlo k úplnému zrušení, ale v tomto případě bylo bráno v potaz to, že má seriál malou ale oddanou základnu fanoušků. Viceprezident obsahu služby Hulu Craig Erwich poznamenal:

"The Orville má velmi oddané loajální fanoušky na Hulu, takže když se objevila příležitost nabídnout novou řadu našim divákům, tak jsme po ní skočili. Příští týden uvidím první epizodu. Budeme [seriál] pečlivě monitorovat a vyhodnocovat v jeho průběhu."

Seriál je poměrně finančně náročný, takže není překvapením, že Fox se do třetí řady vysloveně nehnal, čehož využila streamovací služba Hulu (většinovým vlastníkem Hulu je Disney, kterému patří také Fox). Ta má ve své knihovně první dvě řady a očividně jsou mezi předplatiteli oblíbené, takže se streamovací služba rozhodla nabídnout jim premiérově třetí. Nicméně, jak bylo zmíněno, Hulu bude pečlivě zájem a kvalitu seriálu sledovat. Premiéra je naplánována na druhou polovinu tohoto roku.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest