Star Trek: Také Pike a Spock mohou dostat vlastní seriál

Star Trek: Také Pike a Spock mohou dostat vlastní seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Universum Star Trek se možná rozroste o další dva projekty.

Novou vlnu zájmu o Star Trek  v roce 2017 odstartoval seriál Star Trek: Discovery, který nabídla streamovací služba CBS All Access. A očividně jde o populární projekt, protože se dočkal druhé řady (a určitě bude i třetí) a byl také oznámen vznik další série a to Picard.

Picard: Chystaný seriál Star Trek nebude svým stylem odkazovat na Novou generaci
 

Ale tím to nekončí. Producent projektů Star Trek Alex Kurtzman dal světu vědět, že se aktuálně pracuje na dvou dalších sériích, které zatím nebyly oficiálně oznámeny. Jen pro informaci, není řeč o už dříve zmíněném spin-offu k Discovery nazvaném Section 31, ale o jiných sériích. 

Jak bylo řečeno, nebylo stanoveno, o čem budou, nicméně se spekuluje o tom, že bychom se mohli dočkat společného seriálu Spocka a kapitána Pikea, případně by každý mohl dostat vlastní sérii. Oba dva pánové byli výraznou součástí Star Trek: Discovery a oba si získali velkou oblibu (byť zpočátku někteří peskovali kvůli tomu, že Spock vypadal spíše jako hipster). 

Právě vztah téhle dvojice se divákům líbil a soudě podle internetových diskusí by o něm chtěli zjistit víc. K tomu šéfka původního obsahu CBS All Access Julie McNamara poznamenala:

"Určitě od fanoušků slyšíme, že to lidi zajímá. Vnímáme to je jasně a zřetelně. Také si myslíme, že mezi členy posádky na můstku byla neuvěřitelná chemie, takže jde o jednu z mnoha věcí, o kterých diskutujeme."

Zatím tedy není úplně jasné, které dvě další série jsou v přípravách, ale pokud by byly věnované Pikeovi a Spockovi, překvapení by to nebylo. 

Zdá se, že si milovníci Star Treku v budoucnu užijí. Kromě třetí série Discovery (premiéra proběhne někdy v průběhu tohoto roku), brzy uvidíme také seriál Picard (premiéra 23. 1. 2020) a údajně už se pracuje i na druhé řadě a jak bylo zmíněno, vznikne také seriál Section 31. Navíc toho jsou tu ony dva neupřesněné hrané projekty a na stanici Nickelodeon budou k vidění dvě animované série. Kromě toho by měl vzniknout také nový celovečerní Star Trek, ale situace kolem něj je dost matoucí, takže těžko říct, jak to bude.

Zdroj: SR, SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Petr | 22.01.2020 12:44
Jděte zas brečet že bude na co koukat. neuvěřitelný
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest