Přátelé: Se slibovaným znovushledáním po letech je to dost nahnuté

Přátelé: Se slibovaným znovushledáním po letech je to dost nahnuté | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Příznivci znovushledání legendární šestice mají důvod být nervózní.

Byť se už roky a roky volá po pokračování veleúspěšného sitcomu Přátelé, tak pravděpodobnost, že se ho dočkáme je velmi ale opravdu velmi malá. Milovníkům seriálu slouží jako útěcha to, že se občas v některých pořadech sejde pár členů z obsazení a nedávno například Jennifer Aniston (Rachel) "rozbila" internet (Instagram kvůli náporu fandů nějakou dobou problémy), když zveřejnila fotku s kolegy. Ale prostě a jednoduše, tohle fandům nestačí a doufali ve víc. 

Před nějakou dobou už to vypadalo, že by se mohli dočkat. Začala jednání o tom, že by pro HBO Max vznikl vzpomínkový speciál, ve kterém by se spolu všichni herci opět sešli. To vyvolalo velmi slušný poprask, ovšem nyní vyšlo najevo, že by to nemuselo vyjít. A důvod vás asi nepřekvapí, jsou za tím peníze. 

Herci se údajně nemohou dohodnout s produkční společností Warner Bros. TV na částce a představy obou stran jsou velmi rozdílné, mluví se až o osmiciferném číslu, kolem kterého se vedou spory. 

Kreativní šéf HBO Max Kevin Reilly poznamenal: "Obecně je tu zájem [o vzpomínkovou epizodu] a přesto se nám nedaří sladit požadavky všech zúčastněných a spustit to."

Pak dodal, že je o v současné chvíli by o speciálu mohl říct jen to, že vznikne "možná". Je to nemilá situace, speciálně pak s ohledem na to, že se očekával návrat všech šesti herců z hlavních rolích a zapojit se měli také tvůrci Přátel Marta Kauffman a David Crane, byť ti v minulosti prohlásili, že o reboot nebo reunion nemají zájem. 

HBO Max se ale jistě bude dál snažit, aby to nějakým způsobem vyšlo, protože za práva na streamování Přátel zaplatilo 425 milionů dolarů a reunion by zájem o seriál mohl ještě víc nakoupnout. Je ale otázkou, zda herci ustoupí, pokud jde o platové podmínky nebo budou Warner Bros. ochotní připlatit. 

Než se situace vyřeší, můžete si pustit video, ve kterém Jennifer Aniston "děsí" lidi v kulisách kavárny Central Perk.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

bSaR | 25.01.2020 14:12
Můj názor je, že herci si ty finanční podmínky diktovat můžou, ovšem stanice má nárok na obsah. Tj. dostanete balík, ale natočíme 3/6/8 regulérních epizod. V takovém případě bych se ovšem bál o jeho kvalitu. Přátele jsou skvěle zakončený seriál a nerad bych, aby ho potkal osud podobný Star Wars ságy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest