Přátelé: Courtney Cox odmítla roli Rachel

Přátelé: Courtney Cox odmítla roli Rachel | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitelka Monicy měla původně ztvárnit někoho jiného, ale požádala tvůrce o změnu.

V seriálu Přátelé hrála Courtney Cox Monicu a Jennifer Aniston Rachel. A fandové si těžko umějí představit, že by tomu mělo být jinak. Ale mohlo. Původně totiž tvůrci chtěli, aby si Courtney zahrála roli Rachel. V době, kdy probíhal casting na seriál, byla Courtney už poměrně známá, ať už z videoklipu Bruce Springsteena nebo několika filmů a seriálů, takže se nedalo říct, že by byla herecký zelenáč a tvůrci si ji vytipovali jako skvělou kandidátku na trošku potřeštěnou a (zpočátku) sebestřednou Rachel. 

Přátelé: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli
 

Nicméně, Courtney nakonec požádala o to, zda by nemohla ztvárnit spíše Monicu a to proto, že herečce líbila její osobnost. Původně se o roli Monicy ucházely jiné herečky, například Janeane Garofalo nebo Maggie Wheeler. Jak už víme, ani jedna nakonec neuspěla, ovšem Maggie Wheeler jsme přece jen v seriálu viděli a to jako hlasitou Janice

Mimochodem, Jennifer málem roli Rachel nedostala, protože ji měla ztvárnit Téa Leoni, která ale nakonec dala přednost jinému sitcomu The Naked Truth. Ten běžel v letech 1995 až 1998. 

Jennifer Aniston měla očividně o účast v Přátelích velký zájem, protože odmítla účast ve skečovém pořadu Saturday Night Live a také riskovala to, že bude přeobsazena v seriálu Muddling Through, ve kterém v době castingů na Přátele působila. Muddling Through bylo ale nakonec zrušeno. 

A nyní už je naprosto jasné, že rozhodnutí ucházet se o roli v Přátelích bylo rozhodně skvělé, protože je z Jennifer aktuálně jedna z nejlépe placených hereček a to bezesporu i díky tomu, že ji proslavili Přátelé. Bohužel, o jejích kolezích se to prohlásit nedá, žádný z nich se aktuálně jejímu úspěchu neblíží a to včetně Courtney Cox. Otázkou je, jaká by byla situace, kdyby přijala roli Rachel. Ale jedna věc je jistá, mezi herečkami to nedělá zlou krev, Courtney a Jennifer jsou stále velmi dobrými přítelkyněmi.

Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest