Ztrácí Ordinace v růžové zahradě svou neporazitelnost?

Ztrácí Ordinace v růžové zahradě svou neporazitelnost? | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit další 1 obrázek
Některé díly novinky od Primy předehnaly v počtu diváků ve stejnou dobu vysílanou Ordinaci v růžové zahradě, která dosud ve sledovanosti vedla.

Nový seriál od televize Prima nazvaný Slunečná mezi českými televizními diváky uspěl. Jeho první díl vyšel v sobotu 11. 1. Druhá epizoda pak měla premiéru v úterý 14. 1. a přilákala k obrazovkám 1 051 000 diváků. Seriálu se tak podařilo ve sledovanosti překonat Ordinaci v růžové zahradě, která je ve stejnou dobu vysílaná na konkurenční televizi Nova. V tiskové zprávě o tom informovala Prima. Podle webu MediaGuru pak ve sledovanosti Slunečná vedla i následně v úterý 21. 1. a ve čtvrtek 23. 1.

„Úspěch seriálu Slunečná nás upřímně potěšil. Podařilo se nám najít nejen skvělé herecké obsazení, které přilákalo k obrazovkám mladší cílovou skupinu, ale také zajímavý příběh, který navzdory populárnímu tématu, jako je pečení, i historicky zavedenému konkurenčnímu seriálu podruhé zvítězil,“ řekl generální ředitel Primy Marek Singer.

Seriál Slunečná vypráví příběh dvou sester, které se po smrti svého otce (Ota Jirák) musí rozhodnout, co udělají s rodinným farmou. Jedna z nich, Týna (Eva Burešová), ho chce zachránit, naopak ta druhá, Sylva (Bára Jánová), si ho přeje prodat. Situaci navíc komplikuje mladý investor Janek (Marek Lambora). Nové díly seriálu vycházejí pravidelně v úterý a čtvrtky, stejně jako v případě Ordinace. Konkurenční souboj o diváky tak nadále bude mezi oběma seriály pokračovat.

Zdroje: FTV Prima, MediaGuru I, II, foto: FTV Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest