Mýdlová opera Tak jde čas pokračuje. Nekonečný seriál dál může lámat rekordní počty epizod

Mýdlová opera Tak jde čas pokračuje. Nekonečný seriál dál může lámat rekordní počty epizod | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seriál se vrátí s 56. řadou a dál může bojovat o titul nejdéle běžící série vůbec.

Americká televize NBC oficiálně obnovila svůj seriál Tak jde čas (Days of Our Lives) pro další, již padesátou šestou sérii. Jde o jeden z nejdéle běžících seriálu na světě, stanice ho vysílá od roku 1965 takřka každý všední den. O schválení nové řady se již mluvilo loni v listopadu, tehdy však nešlo o oficiální potvrzení.

Diváci tohoto dlouholetého seriálu si tak oddechli. Přibližně ve stejnou dobu totiž byli všichni obsazení herci uvolnění od svých smluvních závazků. Fanoušci se tak obávali, že by to mohlo předznamenat zrušení seriálu. To se však obnovením vyvrátilo a seriál tak s novými epizodami na televizních obrazovkách zůstane přinejmenším do léta 2021.

Ke konci roku 2019 bylo odvysíláno celkem 13755 epizod Tak jde čas a číslo od té doby i nadále roste. Překvapivě však jsou i jiné mýdlové opery s ještě s vyšším počtem dílů. Podle Wikipedie jimi jsou seriály As the World Turns (13858 epizod), General Hospital (14557 epizod) a U nás ve Springfieldu (15762 epizod). Nutno dodat, že vyjma Tak jde čas se ze starých "klasik" dnes pořád natáčí ještě General Hospital. Je tak dost pravděpodobné, že oba seriály na příčce nejvyššího počtu epizod ještě porostou a v kategorii mýdlových oper se poperou o pozici rekordmana.

Jako ukázku seriálu přikládáme pro představu nedávné krátké týdenní promo. V galerii si pak můžete prohlédnout několik aktuálních oficiálních fotografií.

Zdroje: Variety, Wikipedie, foto: NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest