The Continental: Kdy dorazí seriál ze světa Johna Wicka

The Continental: Kdy dorazí seriál ze světa Johna Wicka | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Bylo naznačeno, kdy se můžeme těšit na prequelový seriál k milované akční filmové sérii.

Zatím třídílná série filmů John Wick je darem z nebes pro milovníky akčních filmů, které si na nic nehrají. Drsná intenzivní zábava s Keanu Reevesem v hlavní roli se líbí recenzentům i divákům a zájem s každým novým filmem stoupá. Ostatně, zatímco první díl celosvětově utržil jen v kinech něco kolem 89 milionů dolarů, tak trojka téměř 327 milionů dolarů. 

Je tak jasné, že zájem o drsný svět nájemných zabijáků je a není tak divu, že byl v minulosti oznámen vznik seriálu nazvaného The Continental pro stanici Starz, který nám z universa Johna Wicka odhalí víc. Víme, že se bude odehrávat několik let před filmy, což může být pro někoho zklamáním, ale v centru dění bude proslulý hotel Continental, který poskytuje útočiště pro nájemné zabijáky a to je námět, na kterém se dá velmi dobře stavět, pokud budou tvůrci šikovní.

Zatím jsme nevěděli, kdy se dočkáme premiéry, ale teď nám bylo něco naznačeno. Prezident Starz Jeffrey Hirsch před časem prozradil: "Včera proběhlo jednání o námětu první řady. Líbí se nám skupina scenáristů [kterou máme] a snažíme se dostat se na správnou cestu, která nebude v konfliktu se [čtvrtým] filmem. Bude to mít tedy premiéru někdy po čtvrtém filmu."

Už schválený čtvrtý John Wick bude mít americkou premiéru 21. 5. 2021 s tím, že se kromě toho chystá také spin-off s ženskou hlavní hrdinkou nazvaný Ballerina.

Pokud jde o seriál, tak dobrou zprávou je, že první epizodu zrežíruje režisér všech tří dosavadních filmů Chad Stahelski. Scénář pro seriál zajistí Chris Collins (spoluscenárista třetího Johna Wicka), který bude mít také funkci showrunnera. Určitě potěší i to, že máme v seriálu očekávat samotného Johna Wicka (ostatně Keanu Reeves bude na sérii pracovat jako výkonný producent), ale spíše se počítá s tím, že půjde o cameo, ne výraznou roli.

Zdroj: Bloody Disgusting

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest