Die Hart: Kevin Hart a John Travolta chystají parodii na Smrtonosnou past

Die Hart: Kevin Hart a John Travolta chystají parodii na Smrtonosnou past | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Za kamerou bude stát režisér Kanclu, scénář zajistí autor Johna Wicka.

Chtělo by se říct, že půlka hollywoodských herců už se upsala streamovací platformě Quibi, která nabídne videa do délky 10 minut.

Charlemagne: Tvůrce Vikingů chystá sérii o Karlu Velikém
 

Společnosti se od investorů (jako jsou Sony nebo Disney) podařilo vybrat cca miliardu dolarů a tak se může "plácnout přes kapsu" a lákat velké hvězdy. 

Což se jí také daří, chystá hned několik seriálů se zvučnými jmény a nově byl oznámen vznik dalšího. Jeho název zní Die Hart a jde jasný odkaz na legendární sérii akčních filmů Smrtonostná past (v originále Die Hard). Hlavních rolí se ujmou Kevin Hart a John Travolta.

Die Hart bude komediálním projektem, což v případě Kevina Harta, který je primálně komikem, není překvapením. Hart ztvární fiktivní verzi jeho samotného s tím, že už bude mít plné zuby toho, že hraje druhé housle v případě velkých akčních filmů a chce se tak sám stát ústřední tváří mnohamilionového explozivního blockbusteru.

Což se ukáže být reálnou možností, protože ho osloví slavný režisér s nabídkou hlavní role v akčním velkofilmu. Hart tak nechce nic podcenit a přihlásí se do nejlepší školy, která trénuje akční hvězdy. Ale je tu jeden problém, z učitele/trenéra se vyklube naprostý šílenec. 

Učitele ztvární John Travolta, který má zkušenosti jak s akčními, tak komediálními rolemi a je přislíbeno, že seriál nabídne zábavné a záměrně přepálené akční scény, svérázné postavy a velkou porci humoru. 

Působiví jsou také členové štábu, režie se ujme Eric Appel, který režíroval epizody seriálů jako Kancl nebo Silicon Valley a scénář pak zajistí Derek Kolstad. Ten stojí za filmy John Wick (jako jejich duchovní otec i scenárista). Vypomůže mu Tripper Clancy (Spolujízda).

Produkce seriálu by se měla rozjet už příští týden, takže je možné, že bude mít seriál premiéru už během startu služby Quibi 6. 4. 2020.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest