Walker: Texaský strážce zákona míří zpátky do televize a našel nového parťáka

Walker: Texaský strážce zákona míří zpátky do televize a našel nového parťáka | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 8 obrázků
Cordell Walker alias Jared Padalecki k sobě dostane jednu z prvních ženských členek elitní policejní jednotky. Aneb nová verze seriálu s Chuckem Norrisem se skutečně chystá.

Parťák Cordella Walkera je konečně na světě. Tedy, abychom byli úplně přesní, tak bychom měli použít termín parťačka. Slavnému texaskému rangerovi totiž bude podle vyjádření stanice CW krýt záda Lindsey Morgan. Stanice očividně sází na osvědčené a prověřené tváře. O Padaleckiho dlouholetém vztahu se stanicí CW jsme psali zde. I Morgan je pro stanici prověřenou značkou. Řadu let totiž zářila v post-apokalyptickém sci-fi The 100, které bude letos, stejně jako Supernatural, ukončeno poslední řadou.

Oba se tak budou moci nyní výhradně soustředit na chystaný seriál Walker, který vychází z populárního seriálu Walker Texas Ranger s Chuckem Norrisem a dostal minulý měsíc zelenou na natočení celé první sezóny. Ještě se vraťme na chvilku k Lindsey Morgan. Ta by měla v připravovaném seriálu ztvárnit postavu Micki – jednu z prvních žen v historii jednotky Texas Ranger. Tvůrci ji popisují jako Texasanku skrz na skrz, vnímavou a soustředěnou, oplývající zkušenostmi z armády a policejních jednotek, kde na vlastní kůži pocítila, jaké to je být diskriminována kvůli svému pohlaví. Natáčení by mělo začít někdy letos na jaře, aby se stihla potvrzená seriálová sezóna 2020-2021.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest