Dva a půl chlapa: Ani Ashton Kutcher si zjevně nemyslí, že pokračování byl dobrý nápad

Dva a půl chlapa: Ani Ashton Kutcher si zjevně nemyslí, že pokračování byl dobrý nápad | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podle herce seriál skončil později, než měl.

Sitcom Dva a půl chlapa/Two and a Half Men sice běžel 12 řad (v letech 2003 až 2015), nicméně v deváté řadě nahradil Charlieho Sheena Ashton Kutcher. Důvodem byla Sheenova závislost na drogách a nutnost léčby a také to, že se nechoval úplně nejlépe ke spolupracovníkům a to včetně tvůrce seriálu Chucka Lorreho

8 seriálů, jejichž název přestal korespondovat s obsahem
 

A přestože na zbývající čtyři řady sledovanost nějak výrazně nespadla, tak nebylo málo těch, kteří hlásali, že seriál s odchodem Sheena skončil. Dokonce sám Kutcher, který ztvárnil postavu jménem Walden, věří, že seriál skončil později, než měl a dodal:

"Hrál jsem v seriálech, ve kterých prostě pokračuje a pokračujete. A najednou zjistíte, že máte bratra, který je gorilou."

Šlo o narážku na epizodu, ve které Walden přišel na to, že byl vychován po boku gorily, což je poměrně absurdní nápad a někteří by mohli tvrdit, že už tvůrci nevěděli kudy kam. 

Jen pro zajímavost, Walden původně nebyl postavou, kterou měl Ashton ztvárnit. Prozradil, že během schůzky s Chuckem Lorrem mluvili o jiné postavě, která vypadala zajímavě, ale nakonec, když herec obdržel scénář, šlo o úplně jinou postavu [Waldena], ale i tak mu nakonec přišla lákavá, takže s účastí v sitcomu souhlasil.

A bez ohledu na to, že měl herec i tak určité obavy se seriálu upsat, nakonec si prý během čtyř řad zažil skvělé časy a navíc...

"Když jsem byl v seriálu, procházel jsem si rozvodem a to byla opravdu těžká věc. Mít rodinu, když jsem si tím procházel, to bylo něco, co jsem potřeboval. A tihle lidé [štáb a obsazení] tu pro mě všichni byli a podporovali mě... a to bylo fenomenální."

Nakonec je tak herec za účast v seriálu velmi vděčný, nicméně jak bylo řečeno, naznačil, že běžel možná až příliš dlouho.

Zdroj: TVlineWTF With Marc Maron

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest