Ray Donovan: Tvůrci se zrušením série nepočítali, prozradili, co měli pro fanoušky do budoucna připraveno

Ray Donovan: Tvůrci se zrušením série nepočítali, prozradili, co měli pro fanoušky do budoucna připraveno | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Že dlouholetý seriál skončí už po sedmé řadě, nečekali ani jeho tvůrci.

Stanice Showtime nedávno oznámila, že ruší svůj dlouholetý dramatický seriál Ray Donovan. Jeho showrunner David Hollander se následně rozpovídal v rozhovoru pro web Vulture. Mimo jiné popsal, jak bylo ukončení seriálu překvapením i pro něj a jaké byly další plány v příběhu.

„Pořád tomu nemůžeme uvěřit. Nedostali jsme žádné naznačení, že by seriál končil. Jako tvůrci jsme se chovali, jako bychom byli uprostřed věty. Tudíž nebylo zamýšleno, že by tohle bylo zakončení. Rozhodně nešlo o finále seriálu,“ řekl Hollander.

Dále popsal, co diváci mohli očekávat od další řady, kdyby seriál nebyl zrušený. „Otočkou ve vyprávění, kterou jsme připravovali, bylo posunutí vyprávění z minulosti do současnosti. Takže by vlastně byly dva příběhy k odvyprávění: Co se doopravdy stalo dříve a jak to ovlivňuje, co se děje teď. Dalším krokem bylo to, co se stalo mezi Rayem a Mickeym v 90. letech, což mělo za následek stvoření Raye Donovana jako postavy a fixera. Proto jsme si dali tolik záležet, abychom našli správné herce,“ dodal showrunner.

Mimo jiné pak v interview také adresoval možnost, že by seriál obnovila jiná stanice, která by pak natočila závěrečnou osmou sérii. „Nikdy nevím. Tohle je velký seriál. Abych bych fér vůči našim  šéfům, Ray Donovan byl na poměry modelu Showtime velmi drahý. Šli jsme do osmi řad s výplatami [rozsáhlého obsazení veteránů]. A přestěhování se do New Yorku bylo mimořádně nákladné. Je tu publikum, které to chce vidět a které vytvoří takovou poptávku, že se někdo rozhodně přijmout ten risk? Nikdy bych neřekl nikdy. Je mnohem snadnější to udělat teď. Kulisy pořád stojí. Lidé mají pořád smlouvy. Pořád tu jsou mechanismy. Jakmile zničíme kulisy a uklidíme kostýmy… bavíme se o hodně žádaných hercích,“ nastínil Hollander, jestli podle něj je nějaká šance, že se ještě Ray Donovan v budoucnu vrátí s novými epizodami.

Co vy na to? Přáli byste si důstojné zakončení seriálu? Nebo jste dávno přestali sledovat?

Zdroj: Vulture, foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Šárka | 13.02.2020 22:33
Výborný seriál chceme další serii
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest