Přátelé: Jak se do seriálu dostal Brad Pitt

Přátelé: Jak se do seriálu dostal Brad Pitt | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Filmový sexsymbol měl v kultovním seriálu nezapomenutelnou epizodní roli. Jak k tomu došlo?

Za deset řady milovaného sitcomu Přátelé/Friends se v něm objevila hromada hvězd v menších či větších rolích a jedním z nejzábavnějších slavných hostů byl Brad Pitt

Ten si v epizodě Pomluvy ztvárnil bývalého spolužáka Rosse (David Schwimmer) Willa, který nebyl zrovna velkým fandou Rachel (Jennifer Aniston). 

Bylo to trošku očekávatelné s ohledem na to, že Jennifer a Brad byli v dané době manželé, ale to neubírá nic na faktu, že to bylo zábavné. 

Asi vás nepřekvapí, že právě Pittův vztah s Aniston byl hybatelem toho, že se herec v seriálu objevil. I když to nebylo tak, že by ho Jennifer požádala. Pravda je trochu jiná. 

Brad pravidelně docházel za Jennifer na natáčení, nicméně se držel v ústraní, aby nepřitahoval pozornost živého publika ve studiu, chtěl, aby se naplno věnovalo sledování seriálu. 

Jeho přítomnost ale neunikla tvůrčímu štábu Přátel, který ho požádal, zda by se nechtěl objevit ve speciální epizodě odehrávající se během Dne díkůvzdání a herec souhlasil, protože se nejen považoval za fandu Přátel, ale také mu to přišlo jako dobrý způsob propagace jeho nového filmu Spy Game

Přítomnost Pitta v seriálu vyvolala velké nadšení a dokonce se dočkal nominace na cenu Emmy, ovšem byla tu jedna věc, která vyvolala kontroverzi a to, že Will na střední škole vypustit drb, jehož cílem bylo ublížit Rachel a který spočíval v tom, že ji označil za hermafrodita. To přišlo členům spadajícím do takzvané intersexuální skupiny (jedinci, kteří se narodí s nejednoznačným pohlavím) urážlivé a někteří si stěžovali u domovské stanice seriálu NBC, což ale nevedlo k tomu, že by se daný díl dočkal úprav.

Mimochodem, když přišla řeč na Jennifer Aniston, tak ta před nějakou dobou spustila svůj instagramový účet a stačila jedna fotka s kolegy z Přátel a Instagram měl kvůli náporu uživatelů problémy a nějakou dobu trpěl výpadky. Ale Jennifer svůj profil zásobuje dál zajímavými snímky, jako například fotkami jen s ženským osazenstvem Přátel. Tady si je můžete prohlédnout a dole v galerii můžete vzpomínat na Brada v seriálu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi from the girls across the hall

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Ria | 11.04.2020 12:44
Tento díl s Pittem mi přišel jako jeden z nejlepších!!!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest