Dispatches From Elsewhere: Nejbizarnější chystaný seriál je tu s novou upoutávkou

Dispatches From Elsewhere: Nejbizarnější chystaný seriál je tu s novou upoutávkou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 43 obrázků
Nová ukázka představuje jednu z hlavních postav.

V době vydání plnohodnotného traileru jsme vám nedávno představili blížící se nový antologický seriál Dispatches From Elsewhere stanice AMC. Již loni na něj vyšel krátký teaser. Vydané upoutávky vyvolávají dojem, že se dočkáme přinejmenším potrhlého děje i zpracování. V podobném duchu jde i nový teaser, který se zaměřuje na jednu z ústředních postav.

Tvůrcem seriálu je Jason Segel (Marshall ze sitcomu Jak jsem poznal vaši matku), který rovněž hraje jednu z hlavních rolí. V první sérii Dispatches From Elsewhere budou diváci sledovat skupinu obyčejných lidí, kterým se podaří narazit na jakýsi rébus který poodkrývá oponu všedního života. Kromě Segela mezi těmito lidmi budou také Sally Field (Forrest Gump, Táta v sukni), André Benjamin (Čtyři bratři, Vzpoura v Seattlu) a Eve Lindsey.

A právě postava Sally Field, Janice, je hlavní osobou zájmu nové upoutávky. Janice tu popisuje, jaký vliv na ni má mladší zbytek skupiny. Zároveň ale dodává, že si myslí, že ji ostatní považují za neschopnou, patrně kvůli jejímu vyššímu věku. Krátké video je pak zakončené v mysteriózním tónu, kdy Janice vidí v zrcadle samu sebe za mlada. Ještě více tak zesiluje už tak dost potrhlý dojem, který seriál v ukázkách vyvolává

Níže si můžete nový teaser pustit. Pod videem pak najdete galerii s oficiálními fotkami. Premiéru má první řada seriálu stanovenou na 1. 3.

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest