Simpsonovi: Podrobnosti o chystané avengerské epizodě

Simpsonovi: Podrobnosti o chystané avengerské epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Producent seriálu láká na epizodu, která si bude utahovat z Marvelu.

Seriál Simpsonovi spadá pod společnost Fox a asi netřeba přípomínat, že Fox se v minulém roce stal součástí firmy Disney. Dalo se tak čekat, že si Simpsonovi budou z téhle značky utahovat (respektive víc, než předtím) a nebyl to mylný předpoklad. Například se dočkáme epizody nazvané Bart the Bad Guy, která bude parodovat filmy Avengers od Marvelu (patří také Disneymu). 

V daném dílu Bart zhlédne komiksový film dříve, než se dostal do kin a hrozí, že se na veřejnost dostanou spoilery, čemuž se ale filmové studio bude snažit zabránit za každou cenu. 

V daném dílu se můžeme těšit na hlasy například kreativního šéfa Marvelu Kevina Feigea, režisérské duo bratří Russoových, které má na kontě dva díly Kapitána Ameriky a třetí a čtvrtý díl Avengers nebo na představitelku Marii Hill Cobie Smulders

A právě o očekávaném dílu kultovního seriálu Simpsonovi promluvil producent Matt Selman:

"Připravujeme marvelovskovskou superhrdinskou crossoverovou epizodu, která bude mít premiéru brzy (premiéra se odehraje 1. 3. 2020, pozn. redakce) a o které si všichni myslí, že v ní budeme líbat zadek Disneymu, ale to už jsme udělali před sloučením. Ovšem, to jsme Disneymu chtěli líbat zadek z vlastních důvodů. [V téhle epizodě] jsou Kevin Feige. Bratři Russoové. Cobie Smulders a její manžel, Taran Killam také propůjčili své hlasy. Kevin je něčím jako naším záporákem ve stylu Thanose. Fandům Ricka a Mortyho to pravděpodobně bude jedno, ale přidali jsme něco, co by je mohlo z určitých důvodů rozčílit. Mohl by se z toho vyklubat špatný nápad, ale my jsme se tomu oddali, takže uvidíme, co se stane. Zbožňuji Ricka a Mortyho."

Do premiéry očekávané epizody zbývá už jen pár týdnů, tak snad bude povedená, přece jen, v posledních letech mnozí tvrdí, že Simpsonovým dochází (nebo už došel) dech a třeba tenhle díl ukáže, že mají tvůrci stále ještě pár es v rukávu. 

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest