Hra o trůny: Maisie Williams popírá, že by se natáčely alternativní konce

Hra o trůny: Maisie Williams popírá, že by se natáčely alternativní konce | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
Doufali jste, že někde v trezoru šéfa HBO leží alternativní konce Hry o trůny? No tak teda asi ne. 

Závěrečná řada Hry o trůny zklamala velkou spoustu fanoušků. Mnozí označují rozuzlení za uspěchané, nepromyšlené a zdaleka nesplňující očekávání, která byla nepopiratelně vysoká. Není tedy divu, že spousta lidí nepochybně doufala v existenci alternativních konců. Ty ale podle Maisie Williams zkrátka neexistují a nikdy neexistovaly.

Recenze: Hra o trůny 8: Poslední epizodou si seriál nadělal nepřátele na všech frontách
 

Informace o vícero verzích zakončení se dostala do éteru už v září roku 2017, kdy produkce osmé řady teprve začínala. Programový prezident stanice HBO Casey Bloys se nechal v rozhovoru slyšet, že se natočí více konců pro seriál, aby se zabránilo úniku drahocenných informací před premiérou. Olej do ohně přilil i showrunner David Benioff, který v té době také naznačil, že mezi herci koluje více verzí scénáře, aby i oni neznali konec.  

Situaci nyní, dlouho po skončení osmé série, vyjasnila představitelka Aryi, kterou vyzpovídal server Metro na červeném koberci během akce Sky Up Next:

„Netočili jsme žádné alternativní konce. Stojí to moc peněz a časový plán byl už tak dost náročný. Všechny peníze jsme utratili za draky.“ Dále Maisie vtipně dodala: „Myslím, že lidé si přáli, abychom je natočili.“

Není tedy jasné, zda se tvůrci tehdy snažili pouze zmást média, nebo jestli byly plány na alternativní konce skutečně na stole (ale kvůli zmíněné časové a finanční náročnosti ze stolu smeteny), ovšem Maisie Williams udělala ve věci jasno. Seriál skončil tak, jak skončil a jiných verzí, tedy ani v podobě scénáře nebo úniku informací, se asi nedočkáme. Zklamaní fanoušci tak musí čekat, až jim chuť spraví autor knih George R. R. Martin.

Zdroj: Metro, Watchers on the Wall

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest