Run: Domhnall Gleeson a Merritt Wever se vydávají na útěk v první upoutávce

Run: Domhnall Gleeson a Merritt Wever se vydávají na útěk v první upoutávce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
HBO vydalo první teaser k originální komediální sérii s Domhnallem Gleesonem v hlavní roli, které se dočkáme již v dubnu.

Stanice HBO konečně vydalo první teaser k osmidílné sérii Run od výkonné producentky Phoebe Waller-Bridge, kterou můžete znát jako cenami ověnčenou autorku tragikomické série Fleabag, autorku populárního černohumorného špionážního thrilleru Killing Eve nebo jako spoluscenáristku nové bondovky.

Merritt Wever (Neuveřitelná) a Domhnall Gleeson (Star Wars: Vzestup Skywalkera) v její novince hrají milence z vysoké školy, kteří se přes deset let neviděli, avšak to se náhle změní. Dvojice před 17 let uzavřela dohodu, že společně utečou před svými životy, ať už budou jakékoliv, pokud jeden druhému pošle jednoslovnou SMS.

HBO přineslo první ukázku z Lovecraft Country, Perryho Masona a dalších novinek
 

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge je rozhodně osobností, která si zaslouží pozornost při každém dalším projektu. Na scénáři k Run se tentokrát nepodílela, avšak showrunnerkou seriálu je její kolegyně z chváleného seriálu Na mušce (Killing Eve) Vicky Jones. Phoebe Waller-Bridge vyjma toho, že je výkonnou producentkou projektu, ztvární i jednu z vedlejších rolí. Dále v seriálu uvidíme Tamaru Podemski (Coroner), Riche Sommera (In the Dark), Stephena McKinleyho Hendersona (Lady Bird) a Shauna J. Browna (Future Man).

První ukázka ladně představuje základní premisu příběhu bez toho, aniž by toho příliš prozrazovala. Teaser se soustředí především na setkání ústředních hrdinů po letech a z toho vyplývající komediální situace. Upoutávka působí, jako kdyby byla seskládaná pouze ze záběrů z pilotní epizody, takže si jistě tvůrci schovávají mnohá překvapení a útěk dvou hrdinů od jejich zajetých životních kolejí jistě nebude jednoduchý. Premiéra se uskuteční 12. 4.  

Ruby Richardson (Meritt Wever) se rozhodne opustit svůj obyčejný život na předměstí, aby se vrátila ke své minulosti a shledala se svým přítelem z vysoké školy Billy Johnsonem (Domhnall Gleeson). S Billym před 17 lety uzavřela dohodu, že společně utečou před svými životy ať už budou jakékoliv, pokud jeden druhému napíše v SMS slovo “RUN“. Pokud tak učiní, tak se shledají na nádraží Grand Central Station a budou společně cestovat napříč Spojenými státy.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest