Superman & Lois: Přípravy série jsou schválené. Na jaké postavy se můžeme těšit?

Superman & Lois: Přípravy série jsou schválené. Na jaké postavy se můžeme těšit? | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 10 obrázků
Co mohou diváci očekávat od připravovaného seriálu stanice CW?

Stanice CW natočí spinoff seriálu Supergirl. Dostal název Superman & Lois, podle dua ústředních postav, kolem kterých bude postavený. V jejich rolích se ze Supergirl vrátí Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch. Co zatím o připravované novince z televizního světa Arrowverse víme?

Děj seriálu se bude točit vedle dobrodružstvích Clarka Kenta a Lois Lane také kolem další důležité a obtížné etapy jejich života. A tou je rodičovství. Podle informací webu Primetimer bude na počátku seriálu Lois pořád pracovat v novinách Daily Planet, Clark tam ale ztratil zaměstnání během rozsáhlého propouštění. Jeho otec, Jonathan Kent, je již po smrti a jeho matka, Martha Kent, žije sama na farmě ve Smallville.

Clark a Lois spolu mají dvojčata, Jonathana a Jordona Kentovi. Je jim třináct let a výrazně se mezi sebou liší. Jonathan je z nich ten populární, hvězdný atlet, který se má brzy dostat do školního sportovního týmu. Jordon je oproti němu více introvertní a spíše ho baví počítače a videohry. Ani jeden z nich neví, že jejich otec je Superman. Není také jisté, zda po něm podědili nějaké superschopnosti či nikoliv. Na scéně bude také Loisinin otec, generál Samuel Lane, který o Clarkovi naopak ví. V příběhu také bude figurovat postava Lany Lang a její rodiny. Nepřítelem Supermana má být blíže nespecifikovaná postava, jejíž identita má být odhalená na konci pilotní epizody.

Server Deadline pak nedávno přinesl informaci o tom, kteří mladí herci byli do role Supermanových synů obsazeni. Jsou jimi Jordan Elsass a Alexander Garfin. Elsass si zahraje sportovně nadaného Jonathana a Garfin Jordona.

První řada seriálu by měla začít vycházet již letos a překlenout se i do roku 2021. Připravuje a píše ho bývalý showrunner Flashe Todd Helbing.

Zdroje: Primetimer, Deadline, foto: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest