Malý Sheldon: V seriálu hostoval jeden z parťáků z Teorie velkého třesku

Malý Sheldon: V seriálu hostoval jeden z parťáků z Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tvůrce potvrdil cameo, které vám možná uniklo.

S ohledem na spěch seriálu Teorie velkého třesku asi nebylo pro nikoho velkým překvapením, že vznikl prequel/spin-off. A už vůbec nebylo překvapením, že se jeho ústřední postavou stal Sheldon, respektive jeho mladší verze.

Young Sheldon: Seriál obnoven pro další série
 

Řeč je samozřejmě o sitcomu Malý Sheldon/Young Sheldon, který na rozdíl od mateřské série stále běží. A nyní bylo odhaleno, že v epizodě Teenager Soup and a Little Ball of Fib, která měla premiéru 12. 12. 2019, bylo cameo jednoho z herců z Teorie velkého třesku. 

V daném dílu měl Sheldon (Ian Armitage) noční můru, která se týkala toho, že se obával školního bazénu s ohledem na jeho panickou hrůzu z virů a bakterií. 

A právě bazén, respektive voda z něj na Sheldona promlouvala. Jak se ukázalo, oním hlasem byla představitelka Penny Kaley Cuoco. Potvrdil to tvůrce Malého Sheldona Steven Molaro:

"Rozhodně to byl hlas Kaley. Potřeboval jsem někoho, aby to namluvil. Věděl jsem, že chci, aby to byla žena a aby to bylo trochu sexy a řekl jsem si, ' No jasně! Kaley je na tohle skvělá." 

Steven tedy zvedl telefon a...

"Řekl jsem jí, 'Hej, mám pro tebe ujetý návrh: Sheldon má noční můru a musí jít do bazénu a mluví s vodou z bazénu. Chceš být hlasem bazénové vody?' Ona se prostě jen zasmála a řekla, 'Rozhodně chci." 

Nicméně, překvapivě stanice CBS účast Kaley nepropagovala a bylo to rozhodnutí Molara a také Cuoco. 

"Někdy se cítím trochu zvláštně kvůli tomu, že jsou některé věci až příliš propagovány a byť to bylo skvělé, nejsem si jistý, že je to něco, co by se mělo objevovat v promech. [Kaley] chtěla, aby to bylo tajemství, takže pokud jste na to přišli, byl to pro vás takový menší eastern egg..."

Samozřejmě netřeba připomínat, že Kaley není prvním hercem z Teorie velkého třesku, jehož hlas v seriálu zaznívá, průvodcem jednotlivými epizodami je hlas Jima Parsonse (představitel dospělého Sheldona).

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest