Zaklínač: Na co se zaměří chystaný doplňkový film

Zaklínač: Na co se zaměří chystaný doplňkový film | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
O čem bude pojednávat připravovaný animovaný film z fantasy světa Zaklínače?

V lednu jsme se dozvěděli, že vedle druhé řady nového seriálového hitu Zaklínač (The Witcher), jehož první série vyšla v prosinci loňského roku, se také připravuje animovaný filmový spinoff, který ho doplní. Jmenuje se The Witcher: Nightmare of the Wolf. Nyní již i víme podrobnosti o jeho ději.

Na rozdíl od seriálu nemá být ústředním zaklínačem, jehož dobrodružství budeme sledovat, Geralt (Henry Cavill), nýbrž Vesemir. Toho mohou znát čtenáři knižní předlohy i hráči herní adaptace. Jde o staršího zaklínače a Geraltova učitele. Jejich vztah by šel popsat jako blízký k vztahu otce a syna. V první řadě seriálu se Vesemir defacto pořádně neobjevil, několikrát jeho jméno ale Geralt zmínil.

Film bude zasazený do období předtím, než se Vesemir stal Geraltovým mentorem. Budeme ho sledovat na jeho vlastní cestě zaklínače poté, co je nárokován skrze zákon překvapení tajemným Deglanem. Datum premiéry Nightmare of the Wolf zatím stanovené nemá.

Zároveň také není pořád známé, kdo by mohl Vesemira v animovaném snímku nadabovat, případně si ho zahrát ve druhé řadě seriálu. Řada fanoušků na internetu vyslovila přání, aby byl do role obsazený herec Mark Hamill, známý coby Luke Skywalker z Hvězdných válek. On sám už před nějakou dobou řekl, že sice seriál nezná, ale klidně by si Vesemira zahrál, pokud by mu byla role nabídnuta. Herecké přání má však ke skutečnému castingu (ať už do seriálu nebo animovaného filmu) nicméně samozřejmě dost daleko, tak uvidíme, kdo se nakonec role zhostí.

Zdroje: Screen Rant, We Got This Covered, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest