Přátelé: Znovushledání po letech se oficiálně chystá, k divákům dorazí v květnu

Přátelé: Znovushledání po letech se oficiálně chystá, k divákům dorazí v květnu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 25 obrázků
Byť to se speciální epizodou vypadalo bledě, nakonec došlo k dohodě. Levná ale nebyla.

Je to několik měsíců, co se začalo mluvit o tom, že by streamovací služba HBO Max, která získala práva (za pěkných 425 milionů dolarů) na seriál Přátelé/Friends, mohla nabídnout speciální epizodu se všemi představiteli původní šestice. Ovšem, nadšení fandů (a že jich nebylo málo) v nedávné minulosti zchladily informace o tom, že se vyjednávání zasekla a to očekávatelně na otázce platu. 

Chvíli to tak nevypadalo úplně nadějně, ale dobrá zpráva pro milovníky legendárního sitcomu, nakonec to přece jen vyšlo a vznik speciálu byl oficiálně potvrzen. Produkční společnost Warner Bros. TV to sice nevyjde levně, mluví se o tom, že herci by si měli každý přijít nejméně na 2,5 milionu dolarů, nicméně se to téměř jistě vyplatí, na Netflixu patřili Přátelé k nejúspěšnějším projektům a je jasné, že speciál (plus všech 236 předchozích epizod) přiláká slušné množství předplatitelů pro HBO Max. 

Natáčení proběhne na totožném místě, na kterém se natáčel původní seriál a to na takzvané Stage 24 v ateliérech Warner Bros. v Burbanku a kromě hlavních hvězd se vrátí také tvůrci Přátel Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane.

Šéf obsahu HBO Max Kevin Reilly ke speciálu dodal:

"Hádám, že to můžete nazvat 'the one where they all got back together' (v angličtině název každé epizody Přátel začínal slovem The One..., pozn. reakce) - sejdeme se s Davidem, Jennifer, Courteney, Mattem, Lisou a Matthewem pro speciál HBO Max, který bude nabídnut spolu s celou knihovnou Přátel. Zaznamenal jsem Přátele, když byli v prvotních fázích příprav a já měl šanci pracovat na seriálu mnoho let a bylo skvělé vidět to, jak oslovují další a další generace [diváků]...a myslíme si, že speciál zachytí stejného ducha, když se sejdou původní i noví fandové."

Režie speciálu se ujme Ben Winston a premiéra je plánovaná na květen a stejně jako všechny ostatní díly Přátel, by měl být i speciál dostupný hned od startu HBO Max. K tomu tedy dojde v květnu, ale přesný den zatím oznámen nebyl.

Vznik speciálu oznamují také samotní herci na sociálních sítích:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... @hbomax @jenniferaniston @lisakudrow @mleblanc @mattyperry4 @_schwim_

Příspěvek sdílený Courteney Cox (@courteneycoxofficial),

Zdroj: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest