"Britská královna" zavítá do Simpsonů

"Britská královna" zavítá do Simpsonů | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jakých rolí se ujmou Olivia Colman, Cate Blanchett a David Harbour?

Hlasová camea v Simpsonových jsou něčím, co k seriálu patří a fandové to milují. Pravidelně tak v seriálu slyšíme postavy, kterým propůjčily hlas zajímavé osobnosti z různých oborů. Nejčastěji jsou to samozřejmě lidé z filmové a televizní branže, za desítky let existence seriálu jich byla pořádná hromada. Jen v posledních dnech se seriál může pochlubit hosty z Marvelu, domluvila se spolupráce s Kevinem Smithem a do seriálu míří David Harbour (Stranger Things) nebo Cate Blanchett (Pán prstenů, Thor: Ragnarok, Královna Alžběta).

To, koho dostane Cate v seriálu na starost prozradil producent a scenárista Al Jean:

"No, máme Cate Blanchett, která ztvární zaříkávačku psů. Skvěle jí to jde se psy a pronáší nějaké nesmyslné věci. Myslím si, že promlouvala elfsky."

A co můžeme čekat od Davida Harboura?

"Máme také Davida Harboura ze Stranger Things. Pan Burns má dvojníka. Má převlek, takže se může vydat v přestrojení do elektrárny a David Harbour namluví jeho hlas, když používá přestrojení." 

Postava, kterou ztvární Cate Blanchett se bude jmenovat Eleine a objeví se v epizodě nazvané Way of the Dog, která ještě nemá datum premiéry, ale měla by posloužit jako finále aktuální 31. řady. Davida Harboura uslyší diváci až ve 32. řadě a to v dílu nazvaném Undercover Burns, což je samozřejmě narážka na reality show Undercover Boss, jehož českou mutaci u nás vysílala Nova pod názvem Utajený šéf.

Tím ale výčet hostů nekončí. Vedle Blanchett v seriálu promluví také další představitelka britské hlavy státu. Konkrétně je řeč o Olivii Colman, jež aktuálně představuje Alžbětu II. v seriálu Koruna. Ta namluvila pro finálovou epizodu aktuální řady Simpsonových ženu, do které se zamilují všichni muži, kromě Homera. A tak se ona zamiluje do něj.

A aby výčet zajímavých hostů byl kompletní, tak připomínáme, že v polovině února se v seriálu objevil populární muzikant John Legend. Jeho cameo můžete vidět dole v galerii, na jejím samotném konci. V galerii také můžete vidět jednotlivé hosty, které rozebíráme v aktuálním článku. Titulní obrázek pochází ze starší epizody seriálu, ve kterém už britská královna byla několikrát vyobrazena. 

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest