Kamp Koral: SpongeBob's Under Years: Mořská houba dostane nový seriál

Kamp Koral: SpongeBob's Under Years: Mořská houba dostane nový seriál | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
V novém seriálu se podíváme do dětských let SpongeBoba a jeho přátel. Ve spolupráci s Netflixem by pak měl vznikat i nový pořad se Sépiákem v hlavní roli.

SpongeBob v kalhotách je bezesporu jedním z nejznámějších a nejpopulárnějších animáků všech dob, který se za dvacet let, co se vysílá, stal neodporatelnou součástí populární kultury. O to více překvapí, že dosud ještě ikonický pořad nedostal žádný spin-off. Jistě, během uplynulých dvou dekád byla natočena dvojice filmů, přičemž ten třetí se do kin má dostat ještě letos. V televizních vodách se však dosud pohyboval pouze původní seriál z roku 1999. Tedy až doteď. Stanice Nickelodeon  totiž oficiálně potvrdila vydání Kamp Koral: SpongeBob's Under Years.

Simpsonovi: Nový plakát a upoutávka lákají na avengerskou epizodu
 

V Kamp Koral se podíváme do dávné minulosti, když bylo ústřednímu hrdinovi pouhých 10 let. Jak jste již z názvu nejspíše uhodli, děj se bude odehrávat na letním táboře, kde budou SpongeBob (Tom Kenny) a všichni jeho přátelé trávit čas stavěním podmořských ohnišť nebo chytáním medúz. Kromě titulní postavy se vrací všichni staří známí včetně Patricka (Bill Fagerbakke), Pana Krabse (Clancy Brown), Sépiáka (Rodger Bumpass), Sandy (Carolyn Lawrence) a Planktona (Mr. Lawrence). 

Zklamáním pro fanoušky původního seriálu může být fakt, že bude tento prequel vytvořený za pomocí trojrozměrné CGi grafiky a ne v klasicky animovaném 2D provedení, na které jsme byli od začátku zvyklí. Vydání by se Kamp Koral měl v USA dočkat letos v červenci. O českém a slovenském vydání se zatím nic neví.

Kamp Koral navíc není jediným připravovaným spin-offem. Ve spolupráci s Netflixem by se podle všeho měl připravovat i seriál, který se bude soustředit na Sépiáka. Konkrétně by měl blíže prozkoumat jeho hudební talent. Žádné další detaily v tuto dobu však nejsou bohužel dostupné.

Titulní fotka pochází z filmu SpongeBob ve filmu: Houba na útěku.

Zdroje: The Hollywood Reporter, GameSpot, The New York Times

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Spongebob v kalhotách: Film

14.11.2004 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest