Problémy prvního světa: Kvůli koronaviru nebude dostatek figurek Baby Yoda

Problémy prvního světa: Kvůli koronaviru nebude dostatek figurek Baby Yoda | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Zatímco se hromady lidí děsí toho, že je koronavirus zabije, jsou tací, kteří si trhají vlasy kvůli tomu, že epidemie viru způsobila nedostatek figurek Baby Yoda.

Epidemie koronaviru zasáhla už velké množství zemí a to samozřejmě způsobuje problémy. A to i v zábavní branži. Dochází k přesouvání premiér filmů, rušení natáčení a to není vše, objevil se další "tragický" důsledek nemoci. Nejdříve se prosím pořádně usaďte, protože jde o opravdu nepříjemnou zprávu, tak aby vás nesrazila do kolen. Epidemie viru způsobila to, že bude nedostatek figurek postavy ze seriálu The Mandalorian, kterou fandové nazývají Baby Yoda.

Hračky Baby Yoda lámou rekordy v prodejích
 

Oficiální hračku inspirovanou postavou, která je oficiálně pojmenována The Child, má na starosti firma Hasbro, která má (jako spousta společností) výrobní linky také v Číně a právě tam řádí koronavirus nejvíce. Očekává se tak, že virus výrazně sníží výrobní kapacity Hasbra a tím pádem nedostatek figurek. 

Jedna ze šéfek Hasbra Deborah Thomas situaci okomentovala následovně: "Pracujeme na tom, abychom zmírnili dopad toho, že továrny našeho výrobního partnera jsou zavřeny déle, než se očekávalo a stejně tak jsme přesunuli dodávky, které jsme zatím nebyli schopni uskutečnit."

Továrny v Číně jsou zavírány proto, aby nedocházelo k dalšímu šíření viru a stejně jak jsou omezeny dodávky zboží z Číny, což samozřejmě výrazně poznamenává různé společnosti včetně Hasbra. Bohužel ale zatím není jasné, kdy se situace uklidní, takže netrpělivým fandům Baby Yody zatím nezbude, než si počkat nebo se spolehnout na nelicencované (a často ne zrovna povedené) hračky od jiných výrobců...a nebo se můžou probrat a trochu si přerovnat priority ;-).

Zdroj: CNN Bussiness

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest