Ikonická Marilyn Monroe dostane vlastní TV seriál

Ikonická Marilyn Monroe dostane vlastní TV seriál | Fandíme seriálům
Jako inspirace poslouží kniha Marilyn Monroe: The Final Years, takže nás zjevně čeká závěr života slavné herečky

O mnoha herečkách se tvrdí, že jsou sexbomby, ale asi tou nejznámější je ikonická blondýnka Marilyn Monroe. Téhle krásce sice ležel svět i muži u nohou, ale jestli znáte její osud, tak víte, že skončil tragicky. 

Genius: Aretha: Trailer představuje seriál o legendární zpěvačce
 

A právě na poslední roky života Marilyn se zaměří zatím nepojmenovaný seriál, který našel inspiraci u knihy Marilyn Monroe: The Final Years od Keitha Badmana

Cílem seriálu je ukázat jak problémy, se kterými se herečka v posledních letech svého života potýkala (například její závislost na drogách, které vedly k její smrti), ale chce se zaměřit také na konspirační teorie, které jsou s Monroe spojovány. 

Zápletka knihy je popisována následovně:

"V této výjimečné knize, která je výsledkem pětiletého vyčerpávajícího výzkumu, se z autora stal životopisec i detektiv: Badman odkryl dlouho ztracené nebo zatím neviděné osobní záznamy, exkluzivní rozhovory a záznamy očitých svědků, aby osvětlil poslední kapitolu života Marilyn, kdy se potýkala s váhovým přírůstkem, užíváním drog a zmatkem v osobním životě, společně s dramatem na natáčení prokletého filmu Něco musí prasknout."

Co je na seriálu výjimečného, je to, že má posvěcení společnosti Authentic Brands Group (ABG), která vlastní práva na "značku" Marilyn Monroe. 

Na seriálu pracují produkční firmy 101 Studios and Seven Seas Films a spoluzakladatel druhé zmíněné společnosti Dan Sefton poznamenal:

"Mnoho lidí si myslí, že znají pravdu o posledních měsících Marilyn Monroe, ale je to komplikovaný a tragický příběh, který chceme ztvárnit s respektem a citlivě. Je fantastické uzavřít partnerství se 101 Studios a ABG v případě další fáze vývoje a nemůžeme se dočkat, až přivedeme Marilyn zpět k životu."

Byť projekt na první pohled vypadá docela bulvárně, tak ho tvůrci chtějí zpracovat bez zbytečné snahy šokovat. Otázkou ale je, kdy se seriálu dočkáme a která platforma ho nabídne. 

Zdroj: THR

Foto: MGM

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest