Recenze: Co nová One Man Show ztrácí na skandálu, to dohání srdcem

Recenze: Co nová One Man Show ztrácí na skandálu, to dohání srdcem | Fandíme seriálům
Stream
Zobrazit další 2 obrázky
Kazma se po téměř roce a půl vrací s dalším pokusem obrátit očekávání diváků na hlavu. A ačkoliv se mu to nedaří tak jako dřív, nová One Man Show je jednou z těch dosud nejlepších.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Právě v závěru se totiž divák dočká kýženého momentu, při kterém by některým mohla lehce spadnout brada. Je totiž odhaleno, že celý ten slavný seznam vůbec nepatřil Kazmovi a že se kromě něj a režiséra/kameramana Markuse Kruga na výpravě nacházel ještě třetí účastník - Michal, kterému byla diagnostikována Amyotrofická laterální skleróza (ALS). Vážná nemoc, která diagnostikovaným nechává pouhých pár měsíců života.

V zápětí se dozvídáme, že byl celý bucket list seznamem největších Michalových přání a věcí, které chtěl před svou smrtí zažít, přičemž se mu je Kazma rozhodl tímto způsobem splnit. A v tomto momentě se z celé show, která byla téměř vždy „jen” formou jednoduché zábavy, stává něco víc. Epizoda si totiž, po vzoru dva roky starého dílu s Karlem Ondrkou a Prostřenem, především dává za cíl šířit povědomí o závažné nemoci a upozornit na charitativní činnost s ní spojenou. A přesně v tomto momentě se divák nejen baví, ale najednou je také donucen se hluboce zamyslet. Především tedy o tom, jak nakládá se svým časem vyhrazeným na Zemi. V tomto tkví kouzlo celé nové One Man Show. Není tady jen kvůli pobavení, ale má také o něco hlubší smysl.

Verdikt

Nový díl One Man Show oproti těm minulým nijak nepřekvapí. V celkové bombastičnosti a překvapivosti vlastně často zaostává. Naštěstí se o odstřelení diváka ze židle ani tolik nesnaží. Na konci totiž dává popud k hlubšímu zamyšlení a také vám zahřeje srdíčko. To však ani náhodou neznamená, že se nejedná o zábavu. I přes své vážné poselství se totiž jedná o neskutečnou legraci a jízdu, kterou si spolu s Kazmou a spol. celých čtyřicet minut užijete naplno.
 

Foto: One Man Show / Seznam TV

« Předchozí kapitola
Naše hodnocení
8/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 19

luksmend | 30.10.2020 17:32
Kazma je frajer,vymyslel něco nového tak at v tom pokračuje jenom závidíš jeho slávu,sprostáku
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest