Serial Killers Anonymous: Jessica Jones míří do komedie o nájemních zabijácích

Serial Killers Anonymous: Jessica Jones míří do komedie o nájemních zabijácích | Fandíme seriálům
Netflix
O černou seriálovou komedii se přetahují HBO, Amazon, Netflix i Hulu.

Krysten Ritter se objevila v hromadě zajímavých projektů (Perníkový táta, Velké oči), ale v posledních letech se zapsala do podvědomí hlavně díky marvelovské sérii pro Netflix jménem Jessica Jones. Nicméně, Netflix odpískal všech marvelovské seriály, tím pádem se Jessica Jones dočkala jen tří řad. 

Daredevil: Za zrušením údajně nestojí Netflix, ale Marvel
 

Herečka ale nemusela čekat na další zajímavou práci příliš dlouho, zahraje si totiž jednu z hlavních rolí v zatím nepojmenované sérii připravované na motivy knihy z roku 2018 jménem SKA: Serial Killers Anonymous od Williama Schlichtera.

Zápletka předlohy je rozhodně zajímavá, zaměřuje se na sedm sériových vrahů, kteří založí podpůrnou skupinu, aby řešili své problémy spojené s jejich netradičním koníčkem. Nemusíte se ale obávat toho, že by šlo jen a pouze o to, že sedm lidí bude celou dobu rozebírat své niterné pocity, jeden ze členů skupiny se totiž na rozdíl od svých kolegů, rozhodne pokračovat ve vraždění a napadne ho, že by dobrou lovnou zvěří byli ostatní členové grupy. 

Není jasné, koho by si Krysten měla zahrát, ale jednou z hlavních postav je bývalá zdravotní sestra, které se zalíbilo vraždění a tahle role by herečce určitě sedla. 

Je na místě upozornit, že seriál se nebude vyhýbat černému humoru, což není překvapení, jeho tvůrkyní je Nahnatchka Khan, která s Krysten už spolupracovala a to na povedeném (a bohužel nedoceněném) sitcomu Don't Trust the B---- in Apartment 23 (Mrcha od vedle), ve kterém Ritter ztvárnila hlavní roli. Ke Khan se přidá Angela LaManna jako scenáristka. Angela se podílela na marvelovském seriálu The Punisher

Zatím není jasné, kde by se měla nepojmenovaná série objevit, ale snaží se ji získat například Netflix, Hulu, Amazon nebo chystaná streamovací služba HBO Max.

Zdroj: Deadline, TVLine

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest