Přátelé: Setkání po letech se odkládá

Přátelé: Setkání po letech se odkládá | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
I očekávané znovushledání herců z Přátel se odsouvá kvůli pandemii koronaviru.

Už před nějakou dobou začali fanoušci kultovního sitcomu Friend/Přátelé skákat radostí do stropu kvůli oznámení toho, že se dočkáme speciální epizody bez scénáře, ve které se sejde ústřední šestice herců a také tvůrci seriálu. 

Přátelé původně měli mít ústřední píseň od slavné kapely. Ještě, že to nedopadlo...
 

Pak se ale objevily zprávy, že se produkční společnost Warner Bros. TV nemůže s herci dohodnout na částce, kterou by si měli za speciál odnést. Nakonec se situace vyřešila a věřilo se, že se dočkáme v květnu. Ale stejně jako u mnoha jiných projektů, i v tomto případě plány narušila pandemie koronaviru/COVID-19 a natáčení znovushledání pro streamovací službu HBO Max se odkládá.

Natáčení mělo odstartovat příští týden, ale to dál neplatí a nejdříve se kamery rozjedou až v květnu (tedy v době, kdy se původně očekávalo, že bude mít speciál premiéru). Je to pro službu HBO Max jistě nemilá zpráva, protože seriál Přátelé je jedním z největších taháků jejich knihovny, ostatně, společnost byla ochotná za práva na seriál zaplatit nemalou částku a to 400 milionů dolarů. A speciál by byl jistě velkým lákadlem pro předplatitele, což by pomohlo s návratností téhle investice.

Nicméně, HBO Max nezbývá, než se během svého startu v květnu obejít bez speciálu a doufat, že kompletní seriál Přátelé (plus množství projektů z produkce HBO) bude stačit, aby o službu projevilo zájem dostatečné množství lidí.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest