Tiger King: Seriál o pošukovi ze "zoo", co byl souzený za vraždu

Tiger King: Seriál o pošukovi ze "zoo", co byl souzený za vraždu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Miloval a choval kočky, kandidoval na prezidenta Spojených států a vraždil své pečovatelské rivaly. Netflix přináší příběh excentrického vraha ze ZOO. 

Milovníci koček, zpozorněte. Právě dnes vychází na platformě Netflix, která se v současné době stala naším druhým domovem, nová dokumentární série. A vypadá skutečně šíleně. Série nazvaná Tiger King: Murder, Mayhem and Madness tak trochu nešťastně zapadla v návalu nového obsahu a dokazuje, že Netflix někdy dává přednost obsahové kvantitě před důslednou (propagační) péčí o jednotlivé tituly.

Chystá se dokumentární série s Gretou Thunberg
 

Dokument se zaměřuje na výstředního chovatele tygrů a lvů, který si vytvořil takovou neoficiální zoologickou zahradu. Tento podivný charakter si říká Joe Exotic a páteří příběhu bude jeho rivalita s jistou Carole Baskin. Ta byla považována na „kočičí Matku Terezu“. Zde je oficiální synopse:

Mezi excentrickými a kultovními postavičkami více než podivného světa velkých koček nevyčnívá nikdo tolik, jako Joe Exotic. Ozbrojený polygamista s dekou na hlavě a zálibou ve zpěvu country písniček žije v ZOO u cesty někde v Oklahomě. Charizmatický, ale ze správné cesty svedený Joe a nespočet dalších postav včetně drogových baronů, podvodníků a vůdců kultů sdílejí jednu vášeň. Velké kočky. Navíc status a povědomí o jejich zvěřinci stoupá. Vše se ale zvrtne ve chvíli, kdy na scénu vstoupí Carole Baskin, zvířecí aktivistka a majitelka velkého azylu pro kočkovité šelmy, která majitelům zvěřinců hrozí zastavením byznysu. Rivalita eskaluje až k uvěznění Joea, který byl obviněn z nájemné vraždy, a odhalení zvráceného příběhu, ve kterém zjistíme, že ještě nebezpečnější než velká kočka, je její majitel.    

Samotný trailer naznačuje, že se bude jednat o divou a šílenou jízdu. Pokud si myslíte, že vlastnictví zvěřinců s tygry a lvy, spoluúčast na podsvětních aktivitách a vražda není dost, tak vězte, že Joe také kandidoval na prezidenta USA a následně také na guvernéra Oklahomy. V obou případech neúspěšně. Jestli si nyní říkáte, že se jedná o takovou minimalistickou verzi Pabla Escobara, který místo kokainu obchoduje s kočkami, nebyli byste daleko od pravdy.  

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness vyhází na Netflixu dnes, 20. března. Trailer zde:

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 20.03.2020 12:42
Tak to je masakr!!! Přitom jsem o tom chlápkovi nikdy neslyšela.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest