Shining Vale: Courteney Cox z Přátel je tváří nové komediálně-hororové série

Shining Vale: Courteney Cox z Přátel je tváří nové komediálně-hororové série | Fandíme seriálům
ABC/TBS
Po Vřískotu se Courteney Cox vrátí k hororovému žánru.

Courteney Cox se nejvíce proslavila díky sitcomu Přátelé/Friends, ale má na kontě i další zajímavou sérii, nicméně filmovou. Byla jednou z hlavních postav hororové řady Vřískot/Scream. Hororový žánr jí tedy není úplně cizí, takže bude na roli v hororově-komedinálním seriálu stanice Starz nazvaném Shining Vale připravena. 

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Zatím byl schválen jen pilot, nicméně už je venku zápletka projektu:

"Patricia 'Pat' Phelps, kterou ztvární [Courteney] Cox, je bývalým problémovým dítětem, nicméně se proslavila napsáním vzrušujícího románu pro ženy plným drog a alkoholu (rozumějte, pornem pro ženy). Děj se přesune o 17 let dopředu, kdy se Pat zbavila závislosti na drogách a alkoholu, ale cítí se naprosto nenaplněná. Stále nedokončila svůj druhý román, nemůže si vybavit to, kdy naposledy měla sex se svým mužem a její pubertální děti jsou ve fázi, kdy milují své otřesné kamarádi a vás chtějí vidět mrtvé. [Pat] byla věrnou ženou, dokud neuklouzla: šlo o 15 uklouznutí se žhavým mladým umělcem/řemelsníkem/hudebníkem a sousedem. V zoufalené snaze zachránit své manželství opustí ona a její rodina 'šílenství' velkoměsta a přestěhují se velkého starého domu na předměstí, kde se střetává zlo s humorem."

Je očividné, že si seriál chce utahovat z klasických hororových klišé, ale otázkou je, jak dobře se mu to povede. Přece jen, natočit povedenou komediálně-hororovou podívanou není úplně jednoduché. Byť zrovna v případě zmíněného Vřískotu to vcelku vyšlo. 

Dobrou zprávou je, že Shining Vale má k dispozici zkušený štáb, tvůrci jsou Sharon Horgan (je tvůrkyní seriálu Rozvod pro HBO) a Jeff Astrof (spoluvytvořil sérii Trial & Error) s tím, že základní zápletka vzešla z hlavy Aarona Kaplana (producent mnoha seriálů, např. Santa Clarita Diet). Režii pilotní epizody pak dostala na starost Dearbhla Walsh (Příběh služebnice). 

Vypadá to tedy nadějně, ale je otázkou, jak na tom bude pilotní epizoda. Snad dobře a my se dočkáme celé řady.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest