Opomíjené seriály o kterých se moc nemluví, ale mělo by se

Opomíjené seriály o kterých se moc nemluví, ale mělo by se | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 37 obrázků
Představujeme výborné seriály posledních čtyř let, o kterých jste nejspíš neslyšeli. A je ohromná škoda.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7

Díky aktuální situaci mnohem více českých a slovenských diváků sedí u televizních obrazovek a nakoukává kvůli nucenému pobytu doma nespočet seriálů. Dnešní seriálový výběr jsme připravili zejména pro ty, kterým už dochází tipy na seriály a rádi by zkusili něco nového, co jim při neustálém připomínání Hry o trůny či Přátel mohlo uniknout. Při výběru rozhodovalo to, že seriál na ČSFD nesměl přesáhnout 1000 hodnocení. Zároveň jsme se snažili, aby byl výběr žánrově různorodý a seriály nebyly starší než pět let. Dokonce se dostalo i na dva české internetové tituly, které svou kvalitou zastiňují tuzemskou televizní produkci.

Top 7 seriálových premiér měsíce března
 

Living with Yourself (Žít se sebou)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama.

Začneme zlehka. Living with Yourself je povedenou minisérií od Netflixu, ve které září ve dvojroli Paul Rudd. Komediální drama rozvíjí myšlenku toho, jak překonat své vlastní lepší já. Titulní hrdina Miles prožívá manželskou krizi a rozhodne se vyzkoušet tajuplné lázně, které z něj udělají lepšího člověka. Po proceduře se ovšem probouzí zasypán v mělkém hrobě uprostřed lesa a doma narazí na svého klona, který je ve všem lepší než on sám. Dokáže své okouzlující já porazit a vzít si zpátky svůj život? Scénář Living with Yourself není dokonalý a z ústřední zápletky se dalo vytěžit více. Ovšem při osmi půlhodinových dílech se jedná o povedenou jednohubku, která stojí za zhlédnutí především kvůli výbornému Paulu Ruddovi, který si obě podoby Milese patřičně vychutnal.  

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest