The Shrink Next Door: Paul Rudd jako psycholog "ukradne" život Willu Ferrellovi

The Shrink Next Door: Paul Rudd jako psycholog "ukradne" život Willu Ferrellovi | Fandíme seriálům
DreamWork Pictures
Černohumorná komedie našla inspiraci u podcastu.

Paul Rudd a Will Ferrell, dvě jména, která asi není třeba představovat. Určitě ne fandům komedií, kdy si je jistě pamatují například z filmů Zprávař.

Tohle duo se před kamerami sejde znovu. Konkrétně v minisérii The Shrink Next Door, která se inspirovala u stejnojmenného podcastu od společnosti Wondery.

Zápletka seriálu zní:

"Inspirováno skutečnými událostmi, The Shrink Next Door je černou komedií, která sleduje bizarní vztah mezi psychiatrem celebrit doktorem Isaacem 'Ikem' Herschkopfem, kterého ztvární Rudd, a jeho dlouholetým pacientem Martinem 'Martym' Markowitzem, kterého ztvární Ferrell. Postupem času šarmantní Ike pomalu převezme kontrolu nad Martyho životem, dokonce se nastěhuje do jeho domu a sebere mu jeho byznys. Seriál se zaměří na to, jak se zdánlivě běžná dynamika vztahu doktor - pacient změní v překvapivě vykořisťující vztah plný manipulace, boje o nadvládu a dysfunkčnosti, a to v celé jejich kráse."

Seriál píše Georgie Pritchett (Viceprezidentka) a režii obstará nováček Michael Showalter, produkci zajistí společnost MRC Television. Datum premiéry zatím známo není, stejně tak to, kde bude projekt nabídnut.

Jen pro informaci, nejde o první podcast od Wondery, který se dočkal/dočká adaptace, letos bude mít premiéru druhá řada seriálu Dirty John a streamovací služba Peacock nabídne seriálovou verzi podcastu Dr. Death.

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest