Never Have I Ever: Hvězda Kanclu se v seriálu podívá zpátky do svého dětství

Never Have I Ever: Hvězda Kanclu se v seriálu podívá zpátky do svého dětství | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Nový seriál od Netflixu míchá komedii o dospívání s autobiografickými vzpomínkami Mindy Kaling.

Mindy Kaling bude nejspíš většina lidí znát hlavně jako lehce natvrdlou Kelly z americké verze The Office (Kancl). Kdo by si však myslel, že její kariéra dosáhla v tomto seriálu vrcholu, by se velice mýlil. Od doby, co se kultovní seriál vysílal, totiž uběhlo hodně času, ve kterém se Kaling stala jednou z nejprominentnějších televizních scenáristek na světě. Má za sebou několik legendárních dílů již zmíněného Kanclu, ale hlavně i svůj vlastní seriál The Mindy Project. Minulý rok pak napsala scénář k rozpačitě přijaté celovečerní komedii Late NIght. Letos televizní obrazovky spatří další její projekt Never Have I Ever.

Kancl: Autor populárního seriálu má nápad na restart
 

V něm se Kaling vrací zpátky do svého dětství, aby odvyprávěla příběh Devi Vishwakumar, dospívající dcery imigrantů z Indie, která je nucena potýkat se s nástrahami moderního světa a každodenního života teenagera. Kaling se na celém seriálu podílí s Langem Fisherem, jedním ze scénáristů a producentů skvělého Brooklynu 99. V hlavní roli se představí Maitreyi Ramakrishnan, po jejím boku pak uvidíme Poornu Jagannathan (Jedna noc) nebo Richu Moorjani (9-1-1). Premiéra desetidílného seriálu proběhne na Netflixu 27. 4.

Už první krátký trailer ukazuje, že se nejspíš můžeme těšit na opravdu zábavnou podívanou. Ukázka sestává z jediné scény, kde se Devi na první den školy modlí k hinduistickým bohům. Už z této celkem jednoduché scény se však tvůrcům podařilo vykřesat řadu skvělých vtipů. Hlavní hrdinka se totiž modlí hlavně za to, ať si najde kluka a jde na pořádnou párty. Trailer je skutečně zábavný a určitě stojí za zhlédnutí. Teď už jen doufat, že seriál využije potenciálu a bude stejně, ne-li více, zábavný.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest