The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat

The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Fandové dvou reality show od Netflixu si mohou oddechout, jejich oblíbené pořady dostaly další řady.

Reality show jsou často označovány za pokleslý žánr, ale to nemění nic na faktu, že se těší velké oblibě (stále vévodí žebříčku deseti nejsledovanějších seriálů týdne na Netflixu v Česku) a to i na streamovací službě Netflix. Ta jich má ve své knihovně poměrně velké množství a mezi nimi také show nazvané The Circle a Love Is Blind

Adiktologové v Británii řešili první případy závislosti na sledování seriálů
 

Love Is Blind je seznamovací reality show s třicítkou soutěžících. V rámci prvních deseti dnů spolu mohu komunikovat, ale chytákem je to, že se nevidí, jsou umístěni v izolovaných "buňkách". Když si někteří lidé takzvaně sednou, požádají se o ruku a v tu chvíli je možné, aby se setkali v tváří v tvář. Následně se vydají do Mexika, kde spolu tráví čas a také se setkávají s dalšími páry a následuje přesun do USA, kde spolu dvojice žije v bytě s tím, že se potkávají s rodinami partnerů a dalšími blízkými. Vše je zakončeno svatebním obřadem a velkým finálem je to, že až u oltáře padne finální rozhodnutí, zda se vezmou nebo se rozejdou. 

S ohledem na poměrně kontroverzní námět (zasnoubení po pár dnech)  jsou sice recenze rozpačité, ale Love Is Blind těší se velké popularitě a tak není divu, že Netflix schválil nejen druhou, ale rovnou i třetí řadu s tím, že moderovat bude dál manželský pár Vanessa a Nick Lachey

Stejně tak byl pro dvě další řady obnoven i pořad The Circle, který se inspiroval u britské verze. V tomto případě jsou účastníci izolováni každý v jednom bytě a mohou s ostatními hráči komunikovat jen skrze sociální aplikaci The Circle. Jejich úkolem je, stát se nejpopulárnějším členem skupiny s tím, že ti pak mohou vyřadit ze skupiny vybraného jedince. Pro něj soutěž končí. Chytákem je, že nikdo nenutí soutěžící, aby nelhali, takže si mohou vymýšlet. Třeba si mohou vymyslet celou falešnou identitu. A s ohledem na to, že je hlavní cena sto tisíc dolarů, je jasné, že o intriky není nouze.

The Circle se setkalo ze strany novinářů s relativně pozitivním přijetím s ohledem na to, že se zabývá tematikou vlivu sociálních medií. Nicméně nejde jen o "sociologickou studii", ale také zábavnou podívanou, která diváky zaujala a tím pádem i tady Netflix rozhodl o pokračování minimálně pro dvě řady.

Zatím nicméně není jasné, kdy budou mít další řady premiéru a to platí jak pro Love Is Blind, tak pro The Circle.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest