Libertad: Drsnější verze Robina Hooda přichází ze Španělska

Libertad: Drsnější verze Robina Hooda přichází ze Španělska | Fandíme seriálům
Moviestar+/Beta Film
Zobrazit další 2 obrázky
Život ve Španělsku 19. století, to byl hodně krušný boj o přežití. Seznamte se s novým seriálem.

Neflix, Disney+ nebo Apple TV+ nejsou samozřejmě jediné streamovací služby. I my v Evropě máme své, například španělskou Moviestar+, která spadá pod jednu z největších společností poskytujících mobilní služby Telefónica (její součástí je i O2). 

47% diváků je přesvědčeno, že existuje příliš mnoho streamovacích služeb
 

Moviestar+ chce mít nepřekvapivě ve své knihovně projekty, které zaujmou (nejen) evropské publikum a jedním z nich by mohl být seriál Libertad od režiséra Enriqueho Urbizu. Seriál se bude odehrávat v 19. století a zaměří se na ženu a jejího syna, kteří společně strávili 17 let ve vězení. Když se konečně dostanou na svobodu a chtějí žít v klidu, tak se ocitnou uprostřed boje dvou zločineckých skupin s místní vládou.

Jak už je dnes zvykem, Libertad se bude silně zaměřovat na společenská témata a bude chtít zprostředkovat život v dané době poměrně realistickým způsobem. A byť určité aspekty budou podobné příběhům Robina Hooda, tak zločinci nebudou glorifikováni. Divák rychle zjistí, že jejich snaha brát bohatým není motivována nespravedlností, ale jejich vlastními zájmy a snahou přežít v historické etapě, když život nebyl zrovna lehký. 

Nicméně samozřejmě nepůjde jen o "dokumentární" studii společnosti dané doby, ale máme očekávat dechberoucí scenérie a akční momenty. 

Natáčení začalo na podzim minulého roku, aktuálně je ukončeno a seriál míří do postprodukce. Práva na mezinárodní distribuci získala jako součást větší dohody na více seriálů společnost Beta Film, nicméně není zatím jasné, kdy bude mít Libertad premiéru (ať už je řeč o uvedení ve Španělsku nebo mimo něj).

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest