Solar Opposites: Nový sci-fi seriál od spoluautora Ricka a Mortyho se představuje

Solar Opposites: Nový sci-fi seriál od spoluautora Ricka a Mortyho se představuje | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 23 obrázků
V květnu dorazí animovaná novinka od tvůrce Ricka a Mortyho, která si uchovává jak vizuální styl, tak ztřeštěný humor. Koukněte na trailer.

Všichni fanoušci Ricka a Mortyho zpozorněte. V květnu se na streamovací službu Hulu přiřítí nová animovaná série Solar Opposites, která má k seriálovému hitu Rick a Morty blíž, než byste si nejspíš mysleli. Hned po spuštění upoutávky vám bude jasné, že tady se někdo silně inspiroval vizuální stránkou Ricka a Mortyho. A následně, co se podivní mimozemšťané rozmluví, uslyšíte povědomý hlas geniálního ochlasty Ricka.

Opomíjené seriály o kterých se moc nemluví, ale mělo by se
 

Za seriálem Solar Opposites totiž stojí spoluautor Ricka a Mortyho Justin Roiland, jenž se na seriálové novince podílel s Mikem McMahanem, který napsal scénář k celkem sedmi dílům Ricka a Mortyho, včetně brilantní epizody Rick Die Rickpeat. Příběh Solar Opposites se bude točit kolem skupinky mimozemšťanů, kteří o chlup unikli zničení jejich domovské planety. Najednou uvíznou na Zemi, jež považují za znečištěnou díru zamořenou lidmi, která nemá žádnou hodnotu. Mimozemšťanům nezbývá nic jiného než ochránit Pupu, živý super počítač, který kompletně přetransformuje zemi v momentě, kdy se vyvine do své dospělé podoby. Ovšem nikdo neví, kdy se tak stane.

Z příběhu je jasné, že namísto vesmíru, kde Rick a Morty tráví většinu svých dobrodružství, se Solar Opposites budou odehrávat výhradně na Zemi. I přesto, se však diváci mohou těšit na nespočet monster, robotů, zombíků či dalších mimozemšťanů. Navíc je už jen z traileru jasné, že ani zde se nebudou tvůrci držet na uzdě a diváci nebudou ochuzeni o pořádnou dávku přisprostlého humoru. Hlavní hrdiny namluvili Justin Roiland, Sean Giambrone (Goldbergovi), Thomas Middleditch (Silicon Valley) a Mary Mack (Twin Cities).

Hulu zveřejnilo i seznam hvězd, které v podobě hlasových cameií namluví vedlejší postavy. V seriálu mimo jiné uslyšíme hlasy Alana Tudyka (Harley Quinn), Alfreda Moliny (Spider-Man 2), Christiny Hendricks (Šílenci z Manhattanu), Jasona Mantzoukase (John Wick 3), Natalie Morales (Santa Clarita Diet), Tiffany Haddish (Night School) či Amandy Leighton (Tohle jsme my). První série nabídne osm epizod.

Premiéra se uskuteční 8. 5. V galerii níže si můžete prohlédnout plakáty, promo fotografie a screeny z traileru.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest