Hvězda: One Woman Show Evy Holubové je nejsledovanějším přenosem ČT art

Hvězda: One Woman Show Evy Holubové je nejsledovanějším přenosem ČT art | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit další 4 obrázky
Osamocená Eva Holubová přivábila na svůj živý divadelní přenos nejvíce diváků v historii stanice ČT art.

Živý přenos divadelního představení Hvězda, které odehrála osamocená Eva Holubová v prostorech divadla Studio DVA v pátek 27. 3., sledovalo přes 120 tisíc diváků starších 15 let. Představení Evy Holubové v roli fiktivní seriálové herečky se tak stalo nejsledovanějším živým přenosem od spuštění kulturního kanálu ČT art v roce 2013.

Lidé zavření doma daleko víc stahují pirátské kopie oblíbených seriálů
 

Velký úspěch u diváků zaznamenala ČT art i v rámci benefičního koncertu České filharmonie, který vysílala živě v sobotu 28. 3. Vystoupení, jež se kvůli zákazu pořádání společenských akcí odehrálo před prázdným hledištěm pražského Rudolfina, si nenechalo ujít 78 tisíc diváků starších patnácti let. Jen v průběhu samotného koncertu se vybraly, na pomoc zdravotnickému personálu čtyř nemocnic, které pečují o nejvážněji postižené pacienty koronavirovou infekcí, bezmála 4 miliony korun.

Vysoce nadprůměrnou sledovanost si udržuje i zpravodajská ČT24, minulý týden se stal pátým nejúspěšnějším v patnáctileté historii jejího vysílání. Celotýdenní podíl na publiku činil 8,95 %. Rekordní sledovanost zažívají v době nouzového stavu v České republice i další stanice. O tom, které pořady v minulých týdnech lámaly rekordy ve sledovanosti a které seriály tuzemští diváci nejvíce pirátí, jsme vás již dříve informovali zde.

Celý záznam divadelního představení Hvězda si můžete přehrát na iVysílání.

Původní česká one woman show pro Evu Holubovou. Přímý přenos ze Studia DVA jen pro tento večer... Hvězda je komedie o fiktivní seriálové herečce, kterou pro ni napsal režisér Patrik Hartl. Příběh se odehrává během nejdivočejšího týdne hereččina života a odkrývá zákulisí českého showbyznysu. S nadhledem líčí osobní problémy neznámé herečky, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu. Inscenace měla premiéru v roce 2013, na repertoáru divadla už není, ale herečka Eva Holubová se s odvahou sobě vlastní rozhodla dát možnost divákům, kteří tento titul neviděli, zažít ho živě ještě jednou.

Zdroj: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 12

Mystic Oz | 07.04.2020 17:42
Verko,uz ti nekdo rekl,ze jsi nevzdelana p**a?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest