Survive: Sophie "Sansa" Turner po havárii letadla přežívá v divočině

Survive: Sophie "Sansa" Turner po havárii letadla přežívá v divočině | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit další 3 obrázky
Dosud Jane toužila jen po tom, aby konečně mohla opustit tento svět. Všechno se změní, když na ní začne záviset přežití dalšího člověka.

Start videoplatformy Quibi, která nabídne videa do délky deseti minut, se rychle blíží. Odehraje se 6. 4. 2020 a tak propagační kampaň šlape na plyn. V posledních dnech se tak vyrojilo několik zajímavých trailerů na projekty od Quibi a jedním z nich je i Survive

Charlemagne: Tvůrce Vikingů chystá sérii o Karlu Velikém
 

Ne, nejde o reality show à la Survivor o skupince lidí přežívajících na "opuštěném ostrově", ale o drama, ve kterém dvojice cizinců jménem Jane a Paul ocitne po pádu letadla sama v horách a čeká je drsný boj o přežití. 

A z nového traileru je jasná jedna věc, na seriálu se opravdu nešetřilo. Vypadá, že se do něj investovaly nemalé peníze, některé momenty jsou velkolepé, scenérie úchvatné a obsazení je také rozhodně zajímavé. Jane ztvární Sophie Turner (Hra o trůny), Paula Corey Hawking (Živí mrtví). 

Zdá se, že můžeme očekávat působivé a intenzivní drama, která možná nabídne ohranou zápletku člověk vs divočina, ale bez ohledu na to, že nejde o vysloveně originální námět se zdá, že to díky mrazivým (nejen, pokud jde o počasí) scénám a zajímavě načrnutým postavám bude fungovat. 

Respektive trailer ukazuje, že minimálně Jane bude zajímavou postavou. Velká část upoutávky je věnována jejímu představení a řekněme to tak, že to není úplně psychicky vyrovnaná osobnost. 

Přesné datum uvedení Survive zatím oznámeno nebylo, ale trailer dává vědět, že to bude v dubnu, je tak možné, že seriál odstartuje hned při spuštění Quibi.

P.S. Sophie je určitě ráda, že ztvárnila ve Hře o trůny královnu severu, což ji připravilo na pořádnou zimu. Během natáčení Survive se jí to určitě hodilo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

IamAlex | 31.03.2020 23:32
Jako po x-menech je vidět, že má fakt talent. Jako tak úžasný herecký výkony jsem od ní fakt nečekal
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest