JJ Villard’s Fairy Tales: Takhle sprosté a nechutné pohádky jste ještě neviděli

JJ Villard’s Fairy Tales: Takhle sprosté a nechutné pohádky jste ještě neviděli | Fandíme seriálům
Adult's Swim
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hlasy postavičkám v chystaném animovaném seriálu poskytly ty největší hororové legendy.

V minulosti už bylo nabídnuto poměrně slušné množství projektů, které si vzaly na paškál pohádky a přetrensformovaly je v podívanou vhodnou pro dospělé, ne pro děti. Ale trailer na nový animované seriál, který bude součástí bloku pořadu pro dospělé Adult Swim na stanici Cartoon Network, se zdá být něčím, co konkurenci strčí do kapsy, pokud jde o drsnost a absurdnost. 

Rick a Morty 4: Jeden z nejnápaditějších animovaných seriálů se vrací s trailerem na novou řadu
 

Série se jmenuje JJ Villard´s Fairty Tales a půjde o další variaci na příběhy bratří Grimmů. Jejich pohádky jsou už tak samy o sobě dost rázné, natož, když jsou upraveny tak, aby byly vhodné pro blok Adult Swim, který často obsahuje dost... jak to jen říct...odvážné pořady. 

Velkým tahákem seriálu je i jeho hlasové obsazení. Tvůrci se rozhodli přizvat hromadu hororových ikon, takže uslyšíme Lindu Blair (proslavila se jako posednutá holčička z Vymítače ďábla), Roberta Englunda (představitel Freddyho Kruegera), Jennifer Tilly (představitelka nevěsty vraždící panenky Chuckyho), Warwicka Davise (představitel hlavní záporné role v sérii hororů Skřet) nebo Coreyho Feldmana (zahrál si v kultovním upírském filmu Ztracení chlapci).

Tvůrci slibují, že kouzlo původních pohádek bude zachováno, ale jedním dechem dodávají, že přidají pořádnou porci podivnosti a bizarnosti a pokud si pustíte trailer, tak se přesvědčíte o tom, že rozhodně nelžou.

Je to mix ujetosti, politické nekorektnosti, klasických pohádkových prvků v moderním hávu, násilí a zvláštní animace. Ne, tohle asi nebude pro každého, ale už teď se dá tušit, že by se to mohlo stát pro určitou skupinu diváků kultovní podívanou. 

Premiéra se odehraje 10. 5. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest