Resident Evil: Přípravy nového seriálu jsou pozastavené

Resident Evil: Přípravy nového seriálu jsou pozastavené | Fandíme seriálům
Capcom
Zobrazit dalších 9 obrázků
Příchod Resident Evilu na malé obrazovky se zpodí.

Na počítače a konzole v pátek vyšel remake videohry Resident Evil: Nemesis, takže to fanoušky Resident Evilu v časech karantény na chvilku zabaví. Špatné zprávy hlásí šéf filmové produkční společnosti Constantin Film Martin Moszkowicz. Ty se týkají stejnojmenného seriálu, jenž se měl začít natáčet v červnu. Ten je stejně jako přes třicet dalších projektů společnosti, na kterých se pracovalo v Německu, České republice a Rumunsku, pozastaven kvůli nákaze koronaviru. V zájmu zdraví jsou jejich kanceláře do neurčité doby zavřené a pracuje jen velmi málo lidí.

Resident Evil: Chystaný seriál nás zřejmě zavede úplně jinam, než bychom čekali
 

Seriál bude uveden na Netflixu a podle posledních zpráv nemá být místem děje proslulé Raccoon City, kde vypukla nákaza zombies. Místo něj bychom se měli podívat do města Clearfield v Marylandu, kde sídlí pobočka zlé korporace Umbrella nebo zavřený ústav Greenwood, které se podílely na výrobě T-viru, jenž lidi mění v nemrtvé. Příběh se má odehrávat dvacet šest let po objevení viru.

Zdali bude hlavní hrdina někdo z videoherní série ještě řečeno nebylo, ale u filmového restartu bychom měli mít už jasno. Stejně jako v sérii s Millou Jovovich zůstane v centru dění hrdinka. Tentokrát údajně hlavní roli převezme dobře známá Claire Redfield, jež ve videohrách debutovala v Resident Evil 2. Ve filmu se poprvé objevila ve třetím dílu s podtitulem Zánik, kde ji hrála Ali Larter.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest